Изработка на малки средни и големи проекти.

bobsona

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте! Нека Ви представя и моята услуга.Разработвам малки, средни и големи проекти.

  • Работя с PHP и в частност с Symfony framework.Имам отлични познания по mysql, php, javascript, jquery и ajax. И за да докажа, че може да се разботи бързо и качествено ще изработя първия поръчан уеб сайт на половин цена.

  • Който е заинтересован може да ми пише на ЛС, за да коментираме желания от него проект, цената и времето за изработка.
А сега нека ви запозная накратко със силата и гъвкавостта на Symfony

Симфони е една от най-добрите библиотеки с функции и класове за уеб приложение.

Симфони Фреймуърк предлага:

  • Добре написани и тествани логически процеси, които в някои случаи са значително по-добри от тези предлагани в Зенд Фреймуърк. Зенд Фреймуърк се счита за най-добрия по мнение на доста рейтингови сайтове за фреймуъркове. Симфони може да ви спести много време в писане на код и тестване със своя Админ Генератор. С този генератор можем да генерираме голяма част от кода или по-точно админ частта на един сайт по зададена от клиента спецификация. Тази технология е достъпна и лесно приложима от Симфони програмист.

  • Сигурността в Симфони Фреймуърк е много висока и е практически доста полезна при използването на средни и големи проекти, които включват сложна функционалност и висок трафик.

  • Симфони използва MVC ( модел за структуриране на файловете), който ти позволява да си организираш кода много добре и е разбираем за други програмисти. Например заявките към базата данни се пишат на едно място, логиката и контролерите на друго място и темплейтите на трето. Този тип структура осигурява доста голяма стабилност и гъвкавост.
 

Горе