Изработка на приложение за Андроид

dnc

Well-Known Member
Здравейте,

от известно време ми е влязла една муха в главата да се направи едно приложение за Андроид, но хич си нямам на представа колко време отнема, колко струва и трудоемка задача ли е.

Ако някой може да помогне със съвет и да подскаже фирма или фриленсър които са надеждни и с доказан опит в тази сфера ще съм благодарен, пък и ако за в бъдеще има и други ентусиасти в тази област темата ще е от полза.

Знам че не давам много инфо за какво ще е приложението, но се оказва че няма подобно до момента, та за това сам малко по-потаен, не е игра, свързано е със снимки. Мисля, че има потенциал за доста сваляния-не говоря за Българя.

Като разработчици за българя попаднах на Stenik, голяма фирма с портфолио, но изобщо не съм запознат какво да търся при избора на изпълнител за такъв проект. :cry:

Благодаря!

П.С ако темата не е в правилната категория, моля да ме извините и да бъде преместена там където и е мястото.
 
От: Изработка на приложение за Андроид

Тия фирми ще ти искат много пари, по-добре намери ентусист който е надъхан на идеята ти, освен ако не можеш сам да го направиш.
 
От: Изработка на приложение за Андроид

Сам не мога да го направя!!! Много съм бос в тази област.

Има идеята и капитал как да се събере до към 15к в лева, но все пак трябва време-може би към Февруари като се прибера в БГ ще имам отговорите на повечето въпроси и се надавам до тогава да съм се спрял на 3 фирми/фрииленсъри и да се пристъпи към среща очи в очи с тях, регистрация на фирма и всички процедури по реда им.

Големият въпрос е изборът на фирма/човек за направата!
 
От: Изработка на приложение за Андроид

Какво по-точно те интересува за разработката?
 
От: Изработка на приложение за Андроид

Не съм човек, който ще се бърка в работата на програмиста, но всички са наясно, че има вероятност един готов продукт да изглежда евтин и съответно да няма успех и реализация, точно от това се страхувам.

Ще търся хора с въображение, които да могат да гледат мащабно на нещата, а не просто дай да вземем тия пари и чао. Хубаво е да имат опит и да могат да допълнят това което е само идея в моята глава, технически не знам как се прави, но знам какъв краен продукт искам. Ще се постарая да обясня най-подробно на фирмата или човека с който ще работя.
 
От: Изработка на приложение за Андроид

Мен също ме интересува има ли готови темплейти, JS кодове и т.н., които да се използват. Ще следя с интерес темата.
 

Горе