Изработка на сайтове за групово пазаруване

Beavis Bg

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте,
предвид големият бум на този вид онлайн бизнес в момента, сме се насочили доста сериозно към изработката и интернет рекламата на тези сайтове. Имаме готови два проекта за различни клиенти и в момента работим по трети. Ако някой има интерес нека ми пише на лично съобщение. Цената варира между 1500 и 2000 лв, като времето за изработка и интегриране и около 20 дена.
Очевидно в интернет пространството циркулират скриптове, които имат доста по-ниска стойност, но както може да се очаква и качеството им си отговаря на цената...
Поздрави!
 
От: Изработка на сайтове за групово пазаруване

ако работиш до ключ ми пиши на лс, имаше един дето беше готов да плати добри пари за такъв сайт, но го отклоних понеже искаше твърде много неща, основно грабовски простотии. мога да ти го пратя (или да говоря с него ако все още не е намерил кой да му го напправи)
поздрави
 
От: Изработка на сайтове за групово пазаруване

Сега ще ви храня малко, че да ви дойде акъла :twisted:

Големи сте предприемачи в бг, само гледате да лапате пари, а не мислите в перспектива - господина дето е пуснал темата - продължавай в същия дух и след 30 години ще си напред, точно толкова, колкото си и сега.

Сега ще ти дам малко "глупости" за размисъл:

правиш един безплатен скрипт за групово пазаруване на български език - на страницата дето е скрипта има различни оферти - теми, плъгини, добавки и т.н.., като сайта се линква във фоотера - то човек трябва малко да е предприемач, все пак се намираме в predpriemach.com , а пък аз винаги съм се очудвал на "програмерите" как нямат капка предприемчивост ( повечето ) и хич не могат да усетят накъде бие вятъра и не гледат в перспектива. Да не говорим, че един такъв скрипт например- било то платен/безплатен носи огромни дивиденти - и като портфолио, и като брандинг и какво ли още не, да не говорим,че ако имате ядрото готово и го предлагате безплатно, ще пускате платени теми, добавки и т.н.. - абе какво един seo оптимизатор да ви дава акъл на вас програмерите...


Продължавайте в същия дух програмери - работете като роби и като роботи и се оплаквайте, че нямате пари, ами как ще имате, като нямате капка инициатива за нещо в перспектива???? Така ще си останете цял живот..
 
Последно редактирано:
От: Изработка на сайтове за групово пазаруване

Това си бяха ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ :D па който иска да си мисли ....

Ето още малко нещица за размисъл ....

правш един безплатен скрипт за ГП(групово пазарене) на БГ - м да, тва ще се тегли като топъл хляб, ще цъфнат още най - малко 10 000 такива сайта, нали ?
даже всички ще си изтеглят скрипта от съответния сайт ;)

А защо не, като си направил ядрото не продадеш темата за 1500 + лева . От горе посочения сайт дали някой ще си я плати за тези пари, а?

Човека за мен си е много добър предприемач ... тази мода ще отмине като лятото на 2011 ... то и сега тези малки сайтчета не знам на къде са трагнали да плуват с тези големи риби в морето ...

На тези които ще четат темата след година ...не бях ли прав :D


И все пак, успех вв продажбите, и не че нещо ама много мразим леопардови щампи :D

А и май не сте си виждали сайта под мойта версия на IE 8.0.6001.19019
 
От: Изработка на сайтове за групово пазаруване

Така е, това не е перспективен бизнес, по-скоро е нещо като моментно увлечение, за това трябва да се действа бързо. В крайна сметка за момента имам 4 оферти и съм сигурен, че не сме единствени, но хората в един момент много бързо ще се светнат, че ще останат само 3-4 "големи риби" на пазара. Точно за това -скрипта ни може да е един и същ, но поне има някакво клиентско насочено изпълнение на дизайна.
И последно - аз като чух за леопардовите неща и щях да падна, но... това беше заданието. Колкото до ИЕ8 - интересно ми е какво точно се чупи за да наритам дизайнери и програмисти :)
 
От: Изработка на сайтове за групово пазаруване

А сега погледнах пак ... не е нещо особено само един текст горе в полето за мейла стои изместено, но си мислех че прелива плавно а не толко рязко , но се оказа че си е така н авсички браузери ... не дей да ги риташ .. и те са човек :D
 

Горе