Изработка на сайт

minimobile

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА, НАМЕРИХ ТОВА, ОТ КОЕТО ИМАМ НУЖДА. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
 
Последно редактирано:
От: Изработка на сайт

Здравейте,
Изпратих Ви ЛС, но тъй като нямате нужните постове може да ми отговорите на stormcbg [at] yahoo [dot] com
 
От: Изработка на сайт

Моля изпратете повече подробности на ganchev.work [at] gmail [dot] com
 
От: Изработка на сайт

Цените за изработка на сайт могат да варират от 100 лева до 10 000 лева. Нашата фирма е така да се каже в златната среда. Ние предлагаме избор между няколко пакета за изработка на сайт. Най-евтиният пакет е статичен ХТМЛ сайт и не е за препоръчване, освен ако наистина бюджета Ви е много ограничен. Средният пакет фирмен сайт е така да се каже избора на редактора. Той е изчлючително добре оптимизиран за Гугъл и разполага със система за управление на съдържанието.
 
Последно редактирано:
От: Изработка на сайт

Благодаря на всички, които ми се включиха. На тези, които ми оставиха имейли отговорих и искам да помоля останалите да ми изпратят съобщение и с техните имейли, за да мога да се свържа с тях, защото както някои от Вас се досетиха не мога да пращам ЛС. Поздрави!
 
От: Изработка на сайт

Здравейте, отново искрено Ви благодаря за бързите отговори и отзивчивостта. Вече си намерих човек, но ще се радвам за в бъдеще да мога да опитам работата на всеки един от Вас. Успехи на всички. Поздрави!
 
От: Изработка на сайт

Очаквайте тая тема да бъде оспамена до забрава в бъдещите седмици, месеци, и години...
Основно заради заглавието си.
 
От: Изработка на сайт

Тя може да бъде изтрита/заключена, ако имам нужда от нещо още ще пусна друга.. Моля администраторите да я изтрият/заключат. На мен лично не ми пречи, но на хората, които се интересуват от офертата(която всъщност вече приключи) ще губят време да влизат и евентуално да пишат, ако не четат горните постове. Поздрави!
 

Горе