Изработка на уеб сайтове, лога и SEO оптимизация от WebInvictus

Binev

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Привет, колеги! Малко така, следпразнично ... реших да споделя с вас за новия бранд, който създадохме преди няколко месеца, а именно - WebInvictus. :)
Да ви светна малко за услугите, които предлагаме ... макар, че от заглавието на темата става ясно ... :) WebInvictus е специализиран в изработката на корпоративни уеб сайтове, портали и онлайн магазини. Сега, към тези услуги, допълнително предлагаме SEO оптимизация и изработка на лога, банери, флаери и тем подобни... :)
За уеб изработката, избягваме максимално да ползваме готови платформи. Пишем наши системи за управление на съдържанието на Laravel. За самия дизайн на сайта, ако клиента не държи да бъде уникален, първо минаваме през ThemeForest, показваме му различни темплейти, които според нас са най-подходящи за неговия бизнес, съответно той се спира на един и от там нататък работата започва. :) Ако разбира се се изискват къстамизации по темплейта, не е проблем.

Малко и за нас ... :-o Ние сме екип от 4 души, като поотделно всеки има от 2-10 годишен опит, но като бранд сме "млади". Смея да твърдя, че направихме доста добър прогрес за период около 2 месеца в бизнес средата в Лондон. Може да разгледате от сромничкото ни портфолио на сайта (линка е долу). За момента сайта ни е само ангоезичен, скоро ще пуснем и българска версия. Надявам се това да не представлява проблем в момента.

Ако имате интерес, към нас и нашите услуги, за нас ще е удоволствие да ви помогнем с реализацията на вашите идеи! 8)
Контакти:

web: http://www.webinvictus.com/
email: [email protected]
facebook: https://www.facebook.com/webinvictus4646
googlePlus: https://plus.google.com/+Webinvictus4646
 
Последно редактирано:
От: Изработка на уеб сайтове, лога и SEO оптимизация от WebInvictus

Здравей,
оптимизация на онлайн магазини на Opencart правите ли?
 
От: Изработка на уеб сайтове, лога и SEO оптимизация от WebInvictus

Имате Л.С.
 

Горе