Търся: Изработка на B2B пратформа

Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте !
Търся човек, екип или фирма за изграждането на B2B платформа, за търговия на едро.
Заданието е да се изгради B2B платформа, която да има възможност за плаващи ценови предложения, според броя на артикулите, които ще се купят, идеята е колкото повече бройки купуват търговците на едро (едроваци), толкова по-ниска цена за брои артикул да получат. Втората важно за нас нещо е да се прави групирана поръчка. Идеята ни е да се визуализират продуктите в списък, той да има филтри от сорта на категории, SKU, също така и бърза търсачка към списъка (live search) с която бързо да търсят и намират желаните от тях продукти. Да може в списъка с чекване (checkbox) да си селектират продуктите, които искат да закупят и съответно да ги подадат към количката с един клик. Още нещо към платформата. Искаме да има възможност да се създават профили за два типа, за търговци на едро, които може и да са физическо лице или ЕТ (например) и за фирми. Имаме нужда и от свързване на цялата платформа с нашата erp програма. Имаме на идея, ако може да бъде и PWA (progressive web app).
Имаме и още доста идеи за нея, но моля след проявен интерес да се свържете с мен по телефон или на ЛС, за още детайли.
Трябва също да стъпи на rest api, защото искаме, след това да получаваме много неща, касаещи продуктите по апи канал към втори сайт - платформа за търговия на дребно, където там ще си бъде на wordpress + wocommerce.

Ще Ви приложа няколко линка от различни codecanyon, където се продават разширения за WP, да се превърне в Wholesale B2B платформа. Идеята ни е нещо общо между двете разширения, които ще поставя като препратки.

Линк към плъгин за quick order, много ти харесва самата структура и ни се иска ако може да е и така в платформата ни:

Линк към плъгина b2b king като цялостна функционалност много ни допада и ако имаше quick order като на горния плъгин е идеалната ни завършения идея. B2B king дава цялостно решение и това много ни харесва. Линк:

Ами това е като цяло и отново се повтарям за повече детайли свържете с мен.

Телефон: 0878563376
Или пишете на ЛС

Срок за изпълнение, ако може да е до 2 месеца. С предимство са хората/екипите/фирмите, които имат вече готови структури на такива платформи само ако може да се нагоди според нашите нужди.

Ако се сработим работата ни ще е дългосрочна за години напред, така че за нас ще е много важно да станат нещата.
 
Много хубаво, обаче е добре да дадеш и някакви индикации за сериозност, понеже форумната ти история е озадачаваща... Собственик на хотел и винарна, както и на текстилно предприятие, а междувременно менкаш линкове в блогспот.
 
Привет, като гледам ти вече си решил проблема на 80%, ще дадеш решенията от codecanyon и ще кажеш как да се направи :) , защо не се хванеш сам да го направиш, ще си спестиш проблемите и нервите. Woo си има Rest APi и сигурно може в codecanyon, да намериш решението пак за Rest APi. Ето от codecandyon PWA за Woo: https://codecanyon.net/item/progressive-web-app-for-woocommerce/23958734

Успех все пак.

Поздрави,
Станимир И
 
Последно редактирано:
Че това нещо не би ли трябвало да си е част от всяка съвременна ERP система или поне да е като модул/добавка?!
 

Горе