Изработка на web сайтове онлайн магазини и др.

mediamasters.bg

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Ние сме екип от млади, творчески настроени маркетинг специалисти, програмисти, SEO специалисти и дизайнери, обединени в невероятен екип от специалисти в бранша. Процесът ни на работа гарантира качество за крайния резултат. Основната ни цел за всеки един от нашите клиенти е създаването на качествен и ефективен уеб сайт, който носи печалби на собственика си.
Как работим
Иновациите съпътстват всяка стъпка от процеса ни на работа и именно те движат проектите, които ни вдъхновяват и развиват. Постепенно си поставяме все по-високи цели и ставаме все по-взискателни към предлаганите от нас услуги, за да приемаме безпроблемно предизвикателствата, която все по-развиващият се уеб ни поставя.
Нашата амбиция е да Ви предложим продукт, който най-ефективно ще Ви представя пред огромната интернет аудитория. Вашият сайт трябва да комуникира с посетителите, да им предлага точно това, което търсят. Ето защо ние разработваме индивидуално всеки наш проект в съответствие с конкретните цели и потребности на клиента.
Независимо от типа на проекта, върху който работим, ние винаги се стараем да държим постоянна връзка с клиента. Ние смятаме, че постоянната комуникация с клиента е ключа към успешния проект.
За нас е важно да научим повече за идеята на клиента. По този начин сме сигурни, че проектът ще изпълни предназначението си и ще е функционален и удобен.
Услугите, които предлагаме:

*Изработка на уеб сайтове

*Изработка на онлайн-магазини

*Оптимизация за търсещи машини (SEO)

*Уеб дизайн

*Графичен дизайн

*Дизайн на рекламни материали

...както и поддръжка на сайтове , създаване на модули и различни CMS.

Може да разгледате нашето портфолио на www.mediamasters.bg. Запитвания за цени и всякакви други въпроси може да задавате на Имейл: [email protected] или skype: mediamastersbg както и на телефоните обявени в сайта ни.
 
От: Изработка на web сайтове онлайн магазини и др.

Създаване на фирмен сайт - 5страници - 150 лв.
Може да се възползвате от нашата оферта само до края на февруари месец.
 
От: Изработка на web сайтове онлайн магазини и др.

Здарвейте, бих искал някой да ми изработи елементарен бот за залагания в бет365.ком, който може да го направи моля да ми пише и да се договорим за цена.
 

Горе