Изчезна ми сайт правен в hit.bg от Гугъл

dekemvri

Well-Known Member
Онзи ден ми изчезна сайтът, който е разположен на безплатния хостинг на hit.bg ...
Сайтът си работи, но в Гугъл го няма, а излизаше на първа страница по определена ключова дума. Преди 10 дни му пуснах и реклама ADWORDS.. но не вярвам това да е причина да изчезне. На някой друг да му е изчезнал сайта или да знае повече инфо?
 
От: Изчезна ми сайт правен в hit.bg от Гугъл

Това нещо се случи още преди няколко месеца от както се смениха собствениците. Международния трафик към *.hit.bg е ограничен, което включва и гугъл ботовете. Има поне още 3-4 подобни теми, в които съм се разписвал дори, но търсачката за съжаление не позволява търсения като "hit.bg".
Единственото което можеш да направиш е да прехвърлиш сайта на свой хостинг и да направиш мета редирект след 1 секунда да речем към новия ти сайт/домейн за да не губиш трафик, тъй като *.hit.bg дори не позволяват ползването на .htaccess за да си направиш правилен редирект.
Като заключение - не разчитай този сайт да се появи отново в серпа. Паяците просто не го виждат.
 
От: Изчезна ми сайт правен в hit.bg от Гугъл

Благодаря ти за инфото. Аз бях чел за тези промени с Hit.bg но чак сега ми изчезна сайта.. и затова се учудих... Жалко, добре се беше оптимизирал.
 
От: Изчезна ми сайт правен в hit.bg от Гугъл

Здравейте, и аз имам проблем с hit.bg, но малко по-различен: Изчезнаха ми файовете, изобщо сайта го няма в Сайт Админ секцията. Иначе е видим в браузъра - demianitsa.hit.bg е адреса.

Опитах се да им пиша за помощ, но мейла не е активен и писмото се връща...

Някой да знае какво става или активен мейл на hit.bg? Всякаква помощ е от полза, благодаря предварително!
 
От: Изчезна ми сайт правен в hit.bg от Гугъл

polly42 щом сайта ти се появява, значи файловете са си там. Иначе вариант е view source и си запиши фаиловете на ПЦ-то. Ако имате нещо важно на хит.бг си го сваляйте, че може и хостинга да спрат след време. А активен мейл на hit.bg дори и да има едва ли някой ще ти отговори.
 

Горе