Изчезна ни адсенса?!

От: Изчезна ни адсенса?!

Вървят си рекламите.
Ква е тая бомба на 11.09 - егати бууста на трафика, 10 пъти.

фенстраница във фейса с 200k+ фена, пускане на линкове там и ето ти посещенията :)
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Това, дето не можело на една страница адсенс и друга мрежа са глупости. Аз от три години поне въртя на всичките си страници едновременно банери на адсенс и httpool и никакъв проблем не съм имал.
 
От: Изчезна ни адсенса?!

При мен реклами не се виждат,
а като гледам и статистиката
facebook.com
23,376 - 99.80%
google.bg
18 - 0.08%

гугъл не обича сайтове на които посещенията идват от препращане в твоя случай facebook е 99,08% което според мен е значително и те си правят някаква равносметка за това ... това е мое мнение разбира се ...
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Какво ли ще стане с тоя фейсбук след още една година, всеки почна да граби фейс страници да прави по един сайт и да гепи кинти, кога ли ще се осетят и от българските рекламни мрежи да защитят рекламодателите
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Всъщност по-важното е, че това са някакви клюки, а народа умира за такива "новини" :)

фенстраница във фейса с 200k+ фена, пускане на линкове там и ето ти посещенията :)
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Трафика си е трафик, поне в случая си е реален. Нямам е-мейл за затворен акаунт на адсенс нито каквито и да е неща. Рекламите си се показват когато си поискат! Айде сега щом толкова знаете, на другия сайт, на който посещенията са също 99% от фейсбук проблеми с рекламите няма!?!
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Ха ха ха Пич, голяма анкета си сложил, що не я смениш - Колко често си взимате душ?
просто съвет ....
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Момчета, въпроса е конкретен :) Ако искам мнение за анкетата ще ви помоля, анкетата я смятам за забавна и ще седи на сайта, моля да се придържаме по темата!

П.П: Тук май е време да цитирам "В английския форум: задаваш въпрос и ти отговарят
В руския задаваш въпрос : отговарят ти и на свой ред те питат нещо
В българския форум: като зададеш въпрос - всички започват да ти обясняват колко си прост":D :D
 
От: Изчезна ни адсенса?!

От колко време имаш акаунт в адсенс
незнам каква причина да търсим, освен че ми идва на ум нещо .... когато гугъл открие някакви думи които смята за неприлични като тук svejo.net/235795-Sramni-ustni-Labioplastika - в случая срамни устни спира да показва реклами на страницата, но не на целия сайт
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Да, това го знам. Общо взето акаунта в адсенс ми е доста стар, но не е ползван често. Да кажем, че е на около 2 години...

Чистих кешове на браузъра, на уърдпреса...все същото. В момента в firefox ми излизат, в IE неискат...
 
Последно редактирано:
От: Изчезна ни адсенса?!

Най-вероятно е да има стоп-дума по страниците на съответния сайт, която спира показването на рекламите. Вариантите с бан заради това, че адсенс се ротира с други мрежи за контекстна реклама, са почти изключени - трябва доста да ги натъкмиш на външен вид, че да ги подразниш.

P.S. и хайде стига сульо и пульо да обясняват к'во се прави по руските форуми. Поне не и преди да научат малко руски и да почнат да ги четат, за да разберат какви са разликите. Самият факт, че по нормалните руски форуми все още си говорят уважително на "вие" казва достатъчно.
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Кат се научиш ти самият на Уважение, тогава ще те уважават и теб :) Празни приказки кой колко кво и що съм ги чел достатъчно....

Иначе рекламите и аз не ги виждам... възможно и да е стоп дума, а е възможно и при галимациите (смяната и връшането) да е станало нещо. Пробвай да направиш нови елементи. Понякога се случва да се бъгясат (ту се показват, ту - не), когато ги променяш, местиш и тн.
 
От: Изчезна ни адсенса?!

При мен всичко се оправи след като си изтрих целия кеш... но чак сега в Хрома! Обаче пък сега не ги показва в IE.... Супер странно, а и там съм изтрил кеша.
 
От: От: Изчезна ни адсенса?!

Кат се научиш ти самият на Уважение, тогава ще те уважават и теб :) .


И за какво да уважавам такива като теб, малки ми мухльо? Заради дребния тарикатлък? Заради смайлитата, които заместват мозъчните клетки? Заради несвързаната ти реч и комплексираните напъни?

Затова по руските форуми такива като теб ще ги онождат винаги, дето ги сварят, а ти ще идваш да рИвеш и да се секнеш тук.
 
От: Изчезна ни адсенса?!

хахаха жалък смешник :lol:

Е да, кофти е когато нещата не вървят...тогава точно показваш колко си слаб всъщност... и прост и комплексиран разбира се :)

Руснаците мен ме уважават в пъти повече от чикия като теб, и то без да знам и 30% от твоя руски, без да имам и 30% от знанията ти за "сео" и прочие...и това е така, точно защото не съм кюрава путчица като теб :)
 
От: Изчезна ни адсенса?!

Пробвай да смениш рекламния елемент с нов (пак да е в същия формат като стария). Имах такъв проблем и със смяната на елемента се оправи.
 

Горе