Илиан Илков поема сайта Baby.bg през 2014 г.

zoomaniak

Well-Known Member
В склада за доставки на бебешки продукти към онлайн магазина Baby.bg служителите са разположили компютрите си върху маса за тенис. Като игра - така върви бизнесът на Илиан Илков, който по професия е актьор. Собственикът на импровизирания офис обаче вече не мисли колко точки трябва да отбележи в противниковото поле, а колко доставки има да организира до края на деня. За последната година сайтът има 780 хил. уникални посещения. А едно от предимствата им според него е, че работят с една от най-модерните платформи, използвани в България. Така от 2100 лв. оборот при старта на компанията през 2013 г. бизнесът се разраства и достига продажби от 2 млн. лв. за последните 12 месеца.

Полезно четиво за хора, които не се ограничават в мисленето и мечтите си и търсят винаги най-доброто за себе си, семейството си и бизнеса си.

https://www.capital.bg/biznes/predpriemach/2018/10/19/3329458_onlain_dostavki_za_nai-malkite/
 
Вземи отвори един информационен блог за безполезна информация. Ставаш досаден.

Прочети - ще ти е полезно...
 
Хубава история , браво на човека.

Навик ми е като видя нещо наистина, което си заслужава да го прочетете всички - да го споделям тук. За да има дискусия и да видим защо и как го правят другите... седмично поне на 3 новини попадам, които са важни за гилдията.

Като тази:

"Интернет гигантите настъпват отдавна и на пазара на търговията на дребно, а в Западна Европа и Съединените американски щати търговците и моловете вече започват да усещат намален брой клиенти и продажби. Какво обаче е положението в Централна и Източна Европа?

Според проучване на Colliers International засега електронната търговия няма да измести физическите магазини в региона. Оттам прогнозират в краткосрочен план потенциал за съвместно съществуване и стабилно увеличение на продажбите до €71,5 милиарда към 2022 г. или общ годишен ръст от 4,9 процента. "Това създава достатъчно възможности за благоприятно развитие на разнообразни концепции", смятат от Colliers." https://money.bg/macro/shte-izmesti-li-e-targoviyata-pazaruvaneto-v-magazinite-v-tsie.html
 
2 000 000 Оборот с 10 човека персонал, два склада, офис... не е нещо впечатляващо.
 
2 000 000 Оборот с 10 човека персонал, два склада, офис... не е нещо впечатляващо.

Нали можеш да пресметнеш с 80% точност ЧП.

Ко :)

За мен ми е интересно защо са го напуснали съдружниците му :)
 

Горе