Имам Супер Идея

dudi

Member
Здравейте,
Дойде ми внезапна идея за която баче нямам време да я реализирам и ако някой желае може да я реализираме заедно. Идеята е следната. Става въпрос за игра свързана с Форумула 1. За всеки старт във Формула 1 участника ще трябва да избере 8 пилота за тренировката и да им даде позиция на която смята, че ще се класират, ако познае позицията им ще получава точки примерно за 1ва позиция 12 точки, а ако ги е избрал и са в 8мицата от тренировката ще получава примерно 2 точки после ще трябва да избере 8мица и за самото състезание. Имам и други идейки, но първият старт от Формулата е на 29ти Март и няма много време ако има зарибени да пишат в темата или ЛС.
 
От: Имам Супер Идея

идеята не е лоша, но аз съм играл в подобна игра т.е. я има от доста време, а за да има успех трябват по-големи награди ... а тук няма да стане
 
От: От: Имам Супер Идея

идеята не е лоша, но аз съм играл в подобна игра т.е. я има от доста време, а за да има успех трябват по-големи награди ... а тук няма да стане
Би ли ми пратил един линк към играта която си играл да видя за какво иде реч.
 
От: Имам Супер Идея

Какво ти пука за мнението на другите.
Всеки има идеи, но важно е тяхното осъществяване.
Лошо е, че нямаш време, за да видим идеята ти реализирана...
 
От: Имам Супер Идея

Ами Izida до някъде си права, до някъде не защото за да се реализира една идея успешно трябва потребителите да я харесат. Иначе наистина ако имах време щях да я реализирам без да търся чуждо мнение защото съм 98% убеден, че ще е успешна.

petpetep горният ти линк няма нищо подобно с моята идея иначе долният е близко до това което имам напредвид
 
От: Имам Супер Идея

във всеки две еднакви идеи има поне два начина за реализирането им. аз да ти кажа от такива игри не виждам много смисъл, ако не са подплатени със солидна база данни поне за пред сезонната подготовка.

линкът съм дал го дал за пример, че има и друг игри с подобна тематика
 
От: Имам Супер Идея

аз да ти кажа от такива игри не виждам много смисъл
Всъщност си прав, но в много неща, които потребителите ползват няма смисъл.
Тези който са като игрички аквариума, горичката и още мн подобни няма много смисъл, но имат прилични посещения. Зарибявки разни.

поздрави, айбиемчо
 

Горе