Имам активна реклама на сайта ми, но нямам поръчки

Здравейте. Имам оналйн магазин за мебели beautifulhome.bg . Скоро го взех и го стартирах с гугъл реклама от 150 лв бюджет за първият месец , знам че е доста малък бюджет, но ми е подарък. Проблема е, че е активна вече 15 дни и няма НИТО ЕДНА ПОРЪЧКА. Като посетители до момента има около 600 уникални. Моля, да ми изкажете едно мнение къде е проблема, освен в бюджета. Да не би нещо от дизайна му да влияе доста. Благодаря предварително
 
1. За какви търсения е пусната рекламата?
2. Колко е баунс рейта за тия 600 посетителя?

Сайтът изглежда твърде скромно, ако трябва да го кажем по-меко. Не ме хваща, изглежда като безплатен темплейт отпреди 6-8 години. И най-важното - не ми става много ясно какво се предлага. В основното меню има неща като Начало, За Нас, Блог и прочие баластра, която клиентът грам не го интересува в първите няколко секунди.

Продуктовите категории са изнесени на неособено забележимо място и сякаш няма много общо между тях. И са прекалено много, не виждам специализацията. Като магазин "Всичко за 1 лев" или "EMAG за тия, които не са чували за ЕМАГ". Просто не хващам "темата" на сайта.

Това е на пръв поглед.

И липсва елементарна онпейдж СЕ оптимизация, ама то е друга тема.
 
Не видях инфо за фирмата, име на собственик или нещо от сорта някъде по страницата.
Има само телефон, мейл и адреса на сайта. Това не вдъхва особено доверие.

Дизайнът е окей, но не е нищо специално и нищо не изпъква. Началната страница може би трябва да е с някакви по-атрактивно представени предложения и промоции, в момента изглежда просто като категорийна страница.

Най-контрастните елементи по страницата трябва да са бутоните за купуване и други CTA елементи. В момента червените неща са заглавията на някакви кутии, 2 от които са празни. Логото също е малко "default".

С толкова конкуренция в момента трябва всичко да ти е както трябва и да нямаш пропуски, обърни внимание поне на тези неща.

Успех!
 
Чекаутът ти е най-кошмарния, който съм виждал.
Може да прочетеш полезни статии за SEO и онлайн бизнес в блога ми в подписа. Ако имаш въпроси пиши ми. Успех!
 
Е то да направиш ефективна гугъл реклама си е цяло изкуство. Най-добре прочети обучителни материали в интернет как се прави ефективна рекламна кампания в Гугъл adwords. Или наеми професионалист.
 
Много благодаря за отговорите ви
Рекламата ми я прави агенция.
Е гати агенцията, тя не ти ли каза да си оправиш чекаута. Ти правил ли си пробна поръчка през чекаута?
 
не, но сега като погледнах наистина си трябва редакция на чекаута, както и други компоненти. Ще може ли да препоръчате фирма, от която сте доволни за да ми направи редакциите
 
Според мен, ключовите думи и самата реклама са зле направени.
Имаш ли ремаркетинг таг?
В днешно време такова нещо като моментално купуване няма. Тия 600 души просто са влезли и излезли и безвъзвратно са забравили за сайта ти.
Инсталирай един HotJar. Разгледай къде се препъват хората, какво цъкат, какво пропускат.
 
не, но сега като погледнах наистина си трябва редакция на чекаута, както и други компоненти. Ще може ли да препоръчате фирма, от която сте доволни за да ми направи редакциите
Разполагаш ли с бюджет за това? Идея имаш ли си колко пари струва това ? Даже и не си направи труда да прочетеш една статия от блога ми......кой би се занимавал с теб?
 
Чекаутът ти е най-кошмарния, който съм виждал.
Може да прочетеш полезни статии за SEO и онлайн бизнес в блога ми в подписа. Ако имаш въпроси пиши ми. Успех!
Скоро цъкал ли си на линковете в подписа си?
 
Много благодаря за мненията ви, колеги Оценявам го и скоро ще направя всички необходими редакции и ще вложа допълнштелно време и средства за да стане един добър работещ онлайн магазин.
 

Горе