Имам нужда от вашето мнение

ani07

New Member
Здравейте.Аз съм нова и може би задавам въпроса си на грешно място,но ако е така моля ви не се сърдете.Опитвам всякак да изкарам някакви пари от инернет,но нещо не се получава.Току що попаднах на едно американско проучване-american consumer opinion.
Някой знае ли дали е надеждно и дали си заслужава изобщо да се захващам,защото наистина ми писна от лъжливи истории относно пари в интернет.Останах с впечатление,че тук има хора,който са наистина наясно с тея неща.Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете.:)
 
От: Имам нужда от вашето мнение

Нека да дам мнение първи.Пробвай да потърсиш и фраза като"american consumer opinion scam".Ако преобладават повече положителни резултати се захващай смело.

Преди време и аз се бях регнал в нещо подобно,където трябваше да отговаряш на въпроси,според твоите интереси.Някъде прочетох мнение,че "Не може да забогатееш от тях,но може да си искараш допълнително за кафе".

Това важи за всички "Paid Surveys" като цяло.Май и там трупаш повече пари и точки,ако привлечеш свои реферали.
 
От: Имам нужда от вашето мнение

Много благодаря за бързия отговор,ще пробвам това което казваш.Но знаеш ли дали е истина,че тези проучвания не изпращат анкети или ако изпращат то е много рядко,при теб как беше?А и ако знаеш нещо по подходящо,за човек,който не разбира много-като мен,ако искаш може да ми кажеш-ще съм ти благодарна.
 
От: Имам нужда от вашето мнение

Така.Малко се позабавих с отговора,но ходих да разпусна на фитнеса.

Да,точно-рядко пращат и там,където се бях регистирал беше на точкова симтема.Това ще рече,че всеки месец тези,които са събрали 1000 точки примерно участват за парична награда чрез томбола.

Бих те посъветвал,въпреки,че доста хора не харесват идеята,да изгледаш филмчетата на "Maverick Money Makers".Просто ще ти дадат страшно много идеи и отговори на въпросите,които тепърва ще започнеш да си задаваш.За целта няма нужда да плащаш таксата от 97 долара за членство в сайта,а потърси в торент-тракера Demonoid.com.Там са под името IMKT.Ако,пък нямаш регистрация пиши-ще измисля някакъв начин да ти ги пратя.

Ако имаш още въпроси -питай!
Най-важното е,че имаш желание и хъс да се занимаваш с това,което за мен е най-важно!
 
От: Имам нужда от вашето мнение

Супер сте в тоя сайт,направо не съм вярвала,че все още има хора,който искат да помагат и го правят.Човече,толкова много съм се нахъсала да изкарвам пари от интернет,че нон стоп се ровя,виждам,че нищо не става,ама съм като магаре инатлива и искам да намеря все пак нещо-не ми се вярва да няма нещо истинско.Ама сама и с мойте минимални познания,малко трудно се оправям.Нямам регистрация,но ще си направя и ще видя за какво говориш.
 
От: Имам нужда от вашето мнение

Греда регистрациите са затворени в този сайт
 
От: Имам нужда от вашето мнение

Напук на типично българската поговорка"Не важно аз да съм добре-важно е съседа да е зле",смятам,че когато човек помага на някои друг,без да очаква нищо в замяна,това му се връща многократно(надявам се само хубави работи за напред!)

Сега като гледам регистрациите за Демоноид за затворени,но мога да ти пратя Invitation Code.За целта ми е нужна електронната ти поща.Мисля,че все още не можеш да пращаш лични,ето защо поствам моята тук: ivaylopopoff[at]gmail[dot]com

Сега ще ходя да се къпя,да пия кафе и т.н.Довечера,обаче съм на линия и ако си ми пратила писмо ще ти пратя покана за тракера.
 
От: Имам нужда от вашето мнение

ani07 Като за начало защо не пробваш с блог и адсенс примерно или блог с афилиейт ?
 

Горе