Имам нужда от помощ, свързана с blogger

ani07

New Member
Здравейте. Преди време ме посъветвахте да направя сайт в blogger. Сайтът е готов - за което много ви благодаря! Но в момента в който го пуснах в мрежата, дойдоха и проблемите. Предварително се извинявам за елементарните думички с които ще ви обясня проблема, но не съм от разбирачите, за жалост:)) Преди да публикувам сайта в facebook, страниците и публикациите ги пишех на word и ги виждах нормално. В момента в който го публикувах, ако реша да напиша страница, публикация или да редактирам стара такава, ми излизат цифри, чертички ( това ли е html кода-незнам), изобщо не мога да се ориентирам. Така не мога на продължа работа в сайта, а с него рекламирам работата си. Найстина имам огромна нужда от помощ, много съм притеснена. Кажете ми, мога ли по някакъв начин отново да започна да пиша и виждам статиите и публикациите си на word. Ще съм много благодарна на отговор!!!
 
Не можах много точно да се ориентирам какви са тия чертички и тн Вероятно проблемът е при пействането от уорд в блогър.

Пазиш ли старите публикации в уорд файловете?

Ако да - едно по едно ще се наложи да ги качиш отново. Не прави нови публикации. Влез в старите изтрий всичко. Влез в редакция на HTML и изтрий абсолютно всичко там. После копирай текста от уорд и го пусни в Редакция на ХТМЛ. Никога не пествай в другия редактор
 
От: Имам нужда от помощ, свързана с blogger

Да не си цъкнала на HTML режим? Ако е така просто цъкни на другото... писане на статия ли беше...
 
От: Имам нужда от помощ, свързана с blogger

Не, не съм натиснала ХТМЛ. Не съм пействала от уорд в блогър. Даже не мога да обясня, какъв е проблема-мамка му!!!
Писала съм директно в сайта, но когато го правех - виждах къде слагам снимка, виждах текста и нареждах нещата. В момента ако искам да кача снимка ми излиза половин страница думи, символи и числа ( опитах се да ви пейстна от сайта, за да покажа,но не ми позволява да изпратя отговора към вас).
Може ли това, да се промени, може ли да продължавам да си оформям страницата или публикацията, все едно работя на уорд или не?
 
От: Имам нужда от помощ, свързана с blogger

Това между другото е сайта www( dot)studio5relax(dot)blogspot(dot)com вместо (дот) - точка
 
От: Имам нужда от помощ, свързана с blogger

Оправих го. Много,много Ви благодаря!!!!!!
biarro беше прав, през цялото време съм била на ХТМЛ код и за това съм виждала всички тези символи. Ухххххх, камък ми падна от сърцете.
Страхотни сте. Близо до акъла,ама ако не те подбутне някой не става. Мерси!!!
bullblogger за напред, ще правя това което казваш - не го знаех - мерси!!!!
 
Последно редактирано:
От: Имам нужда от помощ, свързана с blogger

Радвам се че помогнах. Сега за да ми върнеш услугата искам да прочетеш из форума как най-лесно можеш да се сдобиеш с приличен фирмен сайт. С тоя блогспот изобщо не изглеждат добре работите. Може да стане лесно, като платиш на някой от форума и малко по трудно, като се научиш как става. Ако избереш втория вариант, можеш да си пуснеш тема, в която със сигурност ще ти се окаже нужната помощ. Не бива така лековато да подхождаш към онлайн присъствието на фирмата си.
 

Горе