Имам потвърждение, че тези плащат...

KOBRETI

New Member
Момчета и момичета, попадна ми нещо, което на пръв поглед не ми изглеждаше леджит, но един приятел наш колега, който живее в щатите, ми потвърди, че вече е получил плащане от тях.

Попълват се анкети, свързани с работни варианти на рекламни клипове, с поред които пък рекламите компании, произвеждащи клиповете, си правят изводи за въздействието им... Печели се прилично и от рефералите. 9$ на попълнена анкета, 11$ на реферал, който почне да попълва анкети. Има лимит до 3 попълнени анкети дневно... Плащат през пейпал (пейпал пък си затриха рефералската програма, дагиева :( )

http://goo.gl/rD0fL
Това е реф линка, а който желае, може да изтрие реф номера ми преди да се регистрира, но ще съм благодарен, ако не го направи...
 
От: Имам потвърждение, че тези плащат...

Registered: 242655
Paid out: $ 825225
Active surveys: 4
Paid out for referrals: $ 833714


БУХУАУХУАУХУАУХУА


Иначе +800 000 алекса ранк :D


Creation Date: 17-Oct-2012
Expiration Date: 17-Oct-2013

Domain servers in listed order:
ns1.reg.ru
ns2.reg.ru
 
От: Имам потвърждение, че тези плащат...

Нали прочетохте, че минимума за плащане е 1200$. По 4 реклами/анкети на ден, като всяка е по 9$. 4х9=36$ на ден. 1200$ за минимум теглене : 36$ на ден = 33 дни всеки ден анкети за да достигнете този лимит. Сайта е регистриран на 17 октомври. От тогава до днес са 24 дена. Да кажем, че повечето са наблъскали рефелари и са стигнали до тия 1200$ за по малко от 33 дена (сайта е активен от 24 дена). Сайта до момента е изплатил 825хиляди $. Това е само за решаване на анкетите. Отделно е платил още 830 хиляди $ за привличане на рефера ли и процент от това. Това ако не е измама, аз съм идиот.
 
От: От: Имам потвърждение, че тези плащат...

За тройка гарантирам - плащат - по-нагоре в класацията не съм бил и нямам наблюдения:)

Емии не ги разбирате аз бях пляскал четворка едно време :)
 
От: Имам потвърждение, че тези плащат...


Имам петица преди доста време. Платиха си я (за годините си беше доста голяма сумата). За 6 не знам как стои въпроса. Дори и да я вземеш, аз бих напуснал пределите на територията на република България, защото може да останеш и без тези пари.
 
От: Имам потвърждение, че тези плащат...

Я някой ако е "пляскал" 6-ца да каже дали наистина плащат или са скам щот имам едни съмнения :lol:
 
От: Имам потвърждение, че тези плащат...

Във фейса доста спамят за реферали в този сайт. Преди два дни,четох в БГ форум,че са скам. Ако не покажеш плащане след 33 дни ще ти цапна червено :D
 

Горе