Имате ли такъв проблем в bet365?

scorebg

Active Member
Преди време забелязах че в Affiliate акаунта ми в бет365, "изчезват" дни от статистиката. До сега се случваше най-много 1 път месеца за някоя събота, но този месец за 16 дена
някак си се "губят" цели 5 което ми се вижда много. За над 30 % процента от дните, няма статистика, не говорим за 0-ви приходи,посещения и т.н тях ги има в статистика.
Интересува ме други хора който имат подобен акаунт дали им се губят примерно дните от 11.11 до 15.11 включително. Не вярвам в световните конспирации ама мога да видя, кога сайтът ми е показван за свързаните неща с бет365.. и точно за тогава да нямам данни....
 
От: Имате ли такъв проблем в bet365?

Здравей, интересен проблем имаш, досега не ми се е случвало такова нещо при тях.
Наскоро май правиха някакви ъпдейти по сайтовете си та понякога банерите не им се показваха, но беше за един -два дена само. Попитай ги на имейл защо ти липсва статистика сигурно ще ти отговорят, иначе отдолу общата статистика ъпдейтва ли се?
 
От: Имате ли такъв проблем в bet365?

С банерите не съм имал проблем. Само със статистиката, като ги няма тези дни ги няма и респективно и сумарните сметки.... няма как да стане иначе....
 
От: Имате ли такъв проблем в bet365?

аз отскоро си пуснах афф на бет365 в блога и все още не са ми много ясни нещата. на мен ми изкарва статистика само за дните, в които имам посещения. за всички останали дни ми изписва че няма данни за периода. да не би преди да е имало статистика и за дните, в които не е имало посещения (да показва че има 0 визити) и да са го променили?
 
От: Имате ли такъв проблем в bet365?

Общо взето нещо такова е. Отговориха ми за тези дни за който няма статистика, няма никаква активност. Въпреки че в предходните месеци имам статистика за такива дни.
Просто за да няма такива дни или поне такъв отговор си осигурявам по едно натискане на линкът - все пак тук се печели от комисионни и от оборот не е показване на реклама.
 
От: Имате ли такъв проблем в bet365?

аз не виждам проблем в това. защо да ми излизат дни в статистиката, след като няма никакви данни. А ако не е тайна, доволен ли си от програмата, средно от колко визити получаваш регистрация?
 

Горе