Има ли значение името на страницата ви във фейсбук за намирането й от потребители

citiesofeurope

New Member
Здравейте,

Не знам дали е имало подобна тема и преди /ако е имало, моля да ме извините/, но днеска се сетих следното- имам фейсбук група, чието име е изписано и на български, и на английски език. Сайтът, свързан с групата е на български език с тенденция да стане двуезичен скоро време. Според вас добре ли ще е да остане изписването на групата и на двата езика, или ще е добре да се промени името и да остане английското изписване с оглед бъдещо привличане и на чуждестранни потребители. Изписването на български език в част от името на групата дали ще бърка търсенето от чуждестранни потребители?

Поздрави
 
От: Има ли значение името на страницата ви във фейсбук за намирането й от потребители

Привет, лично аз мисля че щом групата ти ще преминава на двуезичност няма лошо и заглавието й да е такова (двуезично) В случая търсачките ще те откриват бързо и лесно, ако името на групата ти ще е търсено разбира се. Колкото по парещо толкова по-добре. В случая обаче, ако е на Български език надали ще го вади на чуждестранните потребители, които искаш да го търсят и намират, както и ако е на Английски за Българите намирането ще е шит!
И все пак зависи много от публикации , думи и прочие. При всички положения, ако търсиш сео ефект ще можеш да го получиш по много различни начини.

п.с Не съм SEO експерт просто изразявам мнение.
Поздрави!
 

Горе