Има ли някой който

ReminD

Well-Known Member
Има ли някой който има блог и си субмитва БГ статиите в социалните мрежи редовно? Нещо като блог например?

Някой който го прави съгласен ли е да пробва 1 нещо, което няма да отнеме повече от това което прави ( субмита в бг социалните мрежи ).

Пускате си статията в блога /сайта и я пускате в свежо, а в останалите социални мрежи пишете същия тайтъл като свежо и описание, само че слагате линк към свежо,а не към сайта, тоест да субмитне някой свежо линка, а не директно статията, и да пише на кое място е статията и линка в свежо?
 
От: Има ли някой който

В тази тема човека точно това предлагаше и точно така беше, линка в свежо беше събмитнат в 15 социалки, ама за съжаление беше преди време. Иначе статията в свежо се ранква изключително добре в гугъл, беше на 1-ва страница, сега е на 2-ра, по фразата която е в заглавието става дума, фразата е с 3-4к търсения на месец. При мене ставаше дума за индекса обаче, тази седмица ще пусна една статия и ще направя същата процедура и ще пиша.
 
Последно редактирано:
От: Има ли някой който

практически най хубавие вариант е да минеш твоя линк през социалките,след това всеки линк от всяка социалка през останалите социалки.Всичко това носи полза на твоя основен линк .Въпросът е че отнема бая време и повечето се задоволяваме само с минаване на основния линк през всичките социалки.За експеримента може да се пробва дали както си го описал ти е по успешно , но ме съмнява.Ако свежо линка дръпне нагоре , кое гарантира че след като мине през свежо , потребителя ще влезе и в твоя сайт където всъщност е това което търси.
 
От: Има ли някой който

практически най хубавие вариант е да минеш твоя линк през социалките,след това всеки линк от всяка социалка през останалите социалки.
мерси, не знаехме.


Всъщност не става въпрос за свежо, и т.н, просто ще е интересно да се види, че въпреки nofollow атрибута на свежо, статията ще дръпне респективно със свежо линка, въпреки nofollow-то.
 
От: Има ли някой който

Аз имам блог и ще опитам това, което описа тези почивни дни, когато имам време. След това ще те информирам какво се е случило.
 
От: Има ли някой който

nofollow линковете от свежо доста добре се отразяват на един мой сайт. Не е вярно това, че тези линкове нямат СЕО значение, въпреки, че не дават PR...
 
От: Има ли някой който

Някъде бях чел за такъв вид добавяне.100 процента не вреди а помага.
Дори го бях срещал в една компания за сео преди няколко месеца и тогава ми направи впечатление.
Предлагаха го като допълнителна услуга, всеки линк от социалка, добавен във всяка друга социалка.
И цената не беше малка :)
 
От: Има ли някой който

Предлагаха го като допълнителна услуга, всеки линк от социалка, добавен във всяка друга социалка.
Това вече е безсмислено, линковете се градят за серпа, като имаш 100 социални мрежи ( линка ) и ги tier-неш с 10 000 форумни профили/ коментари / още социални мрежи всеки линк - колко от тях ще идат в топ 50? За мен си струва само ако ще може линка да иде в топ 50, иначе не виждам смисъл да се правят вече тия булк субмити,, загуба на време и ресурси.
 

Горе