Има ли смисъл от тези

danko6

Well-Known Member
http://www.fiverr.com/users/alex7/gigs/click-100-clicks-on-the-ads-at-websites-you-show-me
Напоследък забелязах доста такива теми
мислех да платя на един 50 долара и да видя какво ще направи.
Но вие какво мислите.
Дали ще има накрая спиране на акаунта от adsense или ще ми платят това което е кликал.
Все пак 100 клика за 5 долара си не е нищо като знам че ще взема 100 процента повече от тези 5 долара.:)
Е кажете вие какво мислите.
По принцип кликат по всички сайтове който ти плащат за клик не само adsense.:)
 
От: Има ли смисъл от тези

Рисковано си...особено като не знаеш кои са тези!
 
От: Има ли смисъл от тези

Не забравяй че Г имат много силни алгоритми да детектват такива измами. Според теб Г няма ли да те хванат ако следващите 5 дена имаш 100 клика само от едно и също ИП ?
От адсенса Г следят как е влезнато във сайта, дали от Г или от друг сайт или директно. Знае се какво е правил юзъра на сайта преди да кликне - дали е разгледал други страници освен основната, по колко време е стоял на страница и куп други неща. Всичките тези неща които следи Г си имат статистика по региони.
Например Г знае че от юзъри от Лондон представляват между 10%-20% от посетителите на български сайтове. От тях примерно 60% са със FireFox. Както и 70% с Боза7. 40% от лондончаните имат широкоекранни монитори а едва 10% са забранили Javasciprt-a в браузърите си, ..... и т.н.
Примерно цялата тази статистика има нормално отклонение от +/- 3%. Ако резултатите ти в Адсенс започнат да излизат от тези граници ставаш съмнителен. Станеш ли съмнителен е много вероятно да направят проверка.
Тези статистики не са някакви общи. Те са категоризирани както нишово, така и географско от страна на потребител и географско от страна на аудитория. Примерно сайта може да е на руски предназначен за Санкт Петербург, но да влизат вътре посетители от Отава.

Абе с Г не бива да се заигравате. Може и да мине метър, ама такъв голям гигант мислите ли че не си е защитил както трябва нещата?
 
От: Има ли смисъл от тези

каква е гаранцията, че няма да "изклика" всичките ти страници в рамките на пет минути? видях, че пише за седем дни? ако ги изклика за пет минути просто ще свети като муха в кисело мляко - един издадел има 100 клика от едно айпи, един юзър агент? тъпо е
 
От: Има ли смисъл от тези

И от различни IP-та да го правят пак е много рисковано. Да не мислиш, че ще си само ти. Като му дадат 10 човека поръчка и наклика на всички от тези IP-та става много подозрително.
 
От: Има ли смисъл от тези

Те пишат че по принцип е от различни IP-та ,но не знам и аз.
Просто напоследък доста такива оферти видях е реших да попитам.
 
От: Има ли смисъл от тези

Българска работа, все гледате да ударите кьоравото , затова ни банват навсякъде и ни забраняват в повечето афилейт програми .
Мен щом ме хванаха за 4 дни с клокната страница , реални посетители , +120 $ кликове ,теб няма да те хванат ?И това беше преди 2 години , когато black hat методите тук там минаваха , с клокната страница. Както колегите по-горе казаха , Г. са се защитили достатъчно
 

Горе