Има ли такова нещо в България

barsil_onogur

New Member
Момчета, знаете ли някоя българска афилиейт програма на български онлайн магазинг за книги. Искам да сложа модул в моя сайт подобен на следния
untitled-1.jpg
 
От: Има ли такова нещо в България

911.bg имат подобна, но ctr e ужасен поне при мен. А и засичането на реалните кликове става вечер в 00 след което намалят чувствително и без това малкия цтр, но ако имате подходящ сайт може и да е по - добре. Пари не съм получавал защото не ги държах толкова време, че да ми платят
 
От: Има ли такова нещо в България

Някои онлайн магазини имат афилиейт програми. Виж например Get.bg:
http://www.get.bg/catalog/affiliate_info.php
 
От: Има ли такова нещо в България

Благодаря, но за съжаление не откривам книгите от които се интересувам :(

Не може ли да купувам книги направо от някое издателство и да ги продавам директно чрез мен, в смисъл трябва ли да имам някакви по специални документи?
 
От: Има ли такова нещо в България

Можеш примерно да си продадеш някоя книга, която си прочел и не искаш да ти се пречка по рафтовете - даже няма да дължиш данъци. Обаче ако вземеш да купуваш и продаваш книги с цел да печелиш от търговия ще трябва да си юридическо лице (фирма). Физическо лице (което не е ЕТ) не може да извършва търговска дейност.

За да извършваш търговска дейност 'покупко-продажба на книги' не ти трябват допълнителни бумащини освен регистрацията на фирма и обичайното счетоводство.
 

Горе