Търся: Има ли тук дипломирани психолози за съвместен здравен проект?

Doctor_BG

Active Member
Рейтинг - 100%
12   0   0
Здравейте,

Накратко, голяма част от пациентите, които лекувам имат нужда от допълнителна помощ от психолог, най-вече за контрол на прекалена тревожност.

Търся дипломиран психолог, за предпочитане с опит, с когото заедно можем да се заемем с комплексното лечение на тези хора.

Подчертавам, че НЕ СЪМ ПСИХИАТЪР и хората не са психиатрично болни, но имат влошаване на оплакванията при стресови моменти и от прекалена тревожност.

Темата е напълно сериозна и очаквам отговори на ЛС.

Моля спестете си спаменето в темата.

Предлагам сериозно сътрудничество и мога да насоча голям поток от пациенти към евентуалните кандидати.

Поздрави
 
Последно редактирано:
Най-добре да потърсиш някой който вече го прави онлайн или държиш лично присъствие, но според мен повечето хора ще харесат сесии по скайп, въпреки, че ако са по-възрастни едва ли, но пък симптомите, които описваш са по-скоро типични за млади хора.
 
Държа най-вече на предприемаческо мислене, което е рядко срещано в медицинските среди.

Симптомите и заболяванията могат да възникнат във всяка възраст.

В офертата ми се включват и сесии по Скайп, защото част от пациентите са българи, които живеят през по-голяма част от времето в чужбина.
 
Да, аз съм бил част дълго време от друг сектор на бранша и знам, че няма предприемаческо мислене. ако имаш знания и мислене, можеш да смачкаш конкуренцията. Успех ти желая в начинанието.
 
Здравейте, казвам се Милена и заедно с още две мои колежки сме дипломирани фамилни консултанти. Това означава прихолози със стабилна следдипломна квалификация. Едни от малкото в България! Това е моят e-mail, ако желаете да ми пишете и да обменим повече информация и контакти : [email protected]

Поздрави,
Милена
 
Здравейте, скайпът ми е mimifer2705 . Гледам този форум през таблет и не мога добре да се ориетирам как да Ви добавя в skype.
 
Здравейте, Скайпът ми е kiril.milanov2012 , Телефон 0888320060. Хипнотерапевт съм с медицинско образование, не съм дипломиран психолог, Ако смятате че можем да сме си от взаимна полза, ще се радвам да се свържем.
 

Горе