2021 бях правил една крипто уеб игра - името беше криптосезони. Взех си концепцията и ще пусна и за stock market-а подобен app - при стартирането на 'сезон' - всеки от регистрираните получава някаква сума пари, с която да търгува, да кажем 10 000лв. Осигуряват се някакви награди за топ5 да кажем накрая на играта, и на края си вземат наградите и започва отново.
Идеята е хората да разцъкват и да тестват разни неща, предимно за начинаещи. Аппа и мобилното са опростени максимално - акции от чужбина / БГ компании, и бутони купи / продай. Има профили, както и трейдовете са публични за да няма съмнения за фрауд.
Засега съм договорил на приказки с 1 компании, едната е борса, да дадат 1000лв за наградния фонд срещу реклама, нещата са към приключване с целия проект, само името не е.
Нещо зациклих на избор на име. Не желая да е 'сезони' в името, защото ще има и други lang версии. Спрял съм се на един вариант включващ racer в името ( от typeracer идея ).
Пускайте публично предложения, много е специфично, че някой да гепи името, няма да е болка за умиране. Пък и да ми открадне някой концепцията - още по-добре, да има конкуренция. Ще ми се да има нещо бранд в името, а не tradingbg-game.bg /com - такива имена не ме кефят.
Ако нещо ми хареса и го ползвам - ще ви спомена евентуално с линк в секция партньори / приятели. Сайта стана много готин, и е single page app.
Подобни аппс:
Идеята е хората да разцъкват и да тестват разни неща, предимно за начинаещи. Аппа и мобилното са опростени максимално - акции от чужбина / БГ компании, и бутони купи / продай. Има профили, както и трейдовете са публични за да няма съмнения за фрауд.
Засега съм договорил на приказки с 1 компании, едната е борса, да дадат 1000лв за наградния фонд срещу реклама, нещата са към приключване с целия проект, само името не е.
Нещо зациклих на избор на име. Не желая да е 'сезони' в името, защото ще има и други lang версии. Спрял съм се на един вариант включващ racer в името ( от typeracer идея ).
Пускайте публично предложения, много е специфично, че някой да гепи името, няма да е болка за умиране. Пък и да ми открадне някой концепцията - още по-добре, да има конкуренция. Ще ми се да има нещо бранд в името, а не tradingbg-game.bg /com - такива имена не ме кефят.
Ако нещо ми хареса и го ползвам - ще ви спомена евентуално с линк в секция партньори / приятели. Сайта стана много готин, и е single page app.
Подобни аппс:
Stock Market Simulator Game
Virtual Stock Market Simulator is a realtime stock market game, which allows you to trade your favorite stocks in a fun and risk-free manner. With its beautiful design and easy-to-use interface, you are set on your way to enhancing your stock market skills and developing new strategies without...
apps.apple.com
Webull: Investing & Trading
Zero Commissions - ZERO commission when you trade Stocks, ETFs and Options. - ZERO per contract fee when you trade options. - ZERO minimum deposit requirements for brokerage accounts and IRAs. Trade Cryptos 23/7 - Buy/sell cryptocurrencies at a $1 minimum. - Trade Bitcoin (BTC), Dogecoin...
apps.apple.com
Последно редактирано: