Конкурс за: Име на детски сайт + награда

Леко се забавих с отговора ...
Та така, благодаря на колегата, които ми подшушна за mecho.bg - 50 лв не стигат за скъпо уиски но за бира са достатъчни.

Благодаря още веднъж за предложенията.
 
Хахаха
Що не ни споделиш къде ти го подшушнаха, че ние май не виждаме. Не ми пука особено, ама или правете нещо като хората ,или въобще не го правете. Да ти направя ли скриншот на темата на конкурса от публикуването до крайният срок уж дето беше, да ми покажеш къде го прочете тоя Мечо ????
Къв е смисъла,да се прави конкурс за нещо с няква награда,като награда няма
 
..От днес 6 Април 2015, Конкурсите във Форума да само само с гарантирано избиране на победител.

@Amigo0o я кажи кой е тоя потребител от темата който ти подсказа :)

@Blinky к'во праим ся? :D
 
Така ... имах магазин, които беше с име близко до популярен хипермаркет, които в последствие проявиха претенция и имах няколко дни срок да променя името, както и да редактирам сайта. Пуснах темата тук в събота, като срока беше до неделя 06.10. Колегата ми каза че е видял темата както и ми предложи мечо.бг тъй като се свърза и с другите сайтове към групата (вижте кога е регистриран мечо.бг (08.10). @katsar0v кое не ти харесва на бг шоп?

Първо не харесах име от вашите, второ колегата вече се е почерпил със сигурност. Ако някой от колегите имат допълнителни възражение да заповяда на събиране на форума първото пиене ще е от мен за всички.

Поздрави!

ПП: питах го сега как се казва потребителя му @grool ако държите толкова ще го накарам да влезе и да пише
 
Ааа, тва е била схемата :) мерси :) еми обявявай ги такива неща публично, хората тръпнат в очакване за тия 50лв. :)
 
Колега говориш глупости.
Предполагам в рамките от 05.-06 , колегата дето ти е подшушнал е било най-вероятно устно , защото няма да можеш и да покажеш кога то е писал за "мечо" .
Виж едва ли някой е допрял до наградата, отколкото до принципа.
Как да ти го обясня, без да се опиташ повече. Уснал си конкурс за име на сайт от 05 до06 . 10. След коментари,аджаба кой е победителят, пишеш че ще кажеш. След още негативни коментари ,но справедливи излизаш с историята за колегата дето е подшушнал.
А това ,да му кажеш той да ни каже чувал ли си я приказката "питай брат ми лъжльо" . И аз е сега мога да кажа на 3ма човека да кажат ,че съм им дал от твое име кинти е така , и повярвай ще потвърдят
Ейй дръжте се като големи хора и мъже. Айде темата е ясна вече изцяло,няма кво да се добави повече.
Оставаме на това когато има конкурс за нещо , че трябва и боб да се хвърля дали наградата ще я има или някой на някой ще подшушне.
 

Горе