Име на сайт за новини, анализи, коментари и други

Сървърът си работи, сайтът също, но той е на Искрата, а логото е за ОЗБГ.
Дребно незначително човече, яд ли те е, че нещата се случиха?!
 
Бях забравил, че си олигофрен, и че всички са ти длъжни. Дай един линк да видим този успешен проект. с 10 хора работещи + 2 програмисти., и ти си главния меринджей предполагам?

едит: iskra .bg :D:D:D



IP address91.238.106.89
Host name89.maxcom-bg.com

40 000лв сървър, 10 души работите по сайта, нали искаше да си говорим след 3 години. Пък и 2-ма програмисти, сигурно стоят и баят на wordpress-a, да не говорим, че сте купили 2000 фена за страницата във фейсбуук, единственото хубаво, което видях е youtube канала, където пооне качеството на видеото е окей, за разлика от всичко друго ( по сайта ).

И кажи на програмистите, че страницата за реклама, където предлагате изработка на банер/ лого за 150 лева, е white screen of death, ако не се изключи адблокъра.
 
Последно редактирано:
тия са като коронавируса - навсякъде.
Спамят говедата по всички групи във фейсбук, блокираш един, двама, трима и се появява четвърти...
 
И друг път не подмятайте нерегнати .бегета така безотговорно, че Калин дебне...
 
Замисълът е този новинарски сайт да отразява обективно това, което се случва, всеки журналист и външен автор да са свободни да пишат каквото и срещу когото решат, както и да сме независими от пари и хора
Ако наистина сте го направили, изобщо не ги слушайте какво ви говорят. Те са застинали в миналото, а си представят бъдещето като минало.
Много често пътувам, през уикенда минах около 700 км, ако ви интересува свържете се с мен, отворен съм за антимейнстрийм проекти.
 
От тук до Сливен 75 , от Сливен до Бургас 115, от Бургас до Приморско 50, от Приморско до Слънчев Бряг 95 , от слънчев Бряг до Порой 20, от Порой до тук поне 160. и повече от 30 километра градско. На око. Нулирах месечните и от 25 мили се прибрах на почти 500 мили.
 
Може и да са имали подобен бюджет. Като гледам, това са най-обикновени бургаски мутри.
 

Горе