Импорт на продукти

Здравейте
Искам да попитам дали има начин да се прехвърлят продуктите от един сайт към друг без да имам XML?
Ако някой знае моля да пише :)
 
Xml мога да имам,но момчето иска 2000лв за него да ми го даде,затова питам дали има друг начин
Колега, учуден съм!!! Как така фирма с която ще работиш, сключил си договор за съвместна работа, с всички необходими клаузи, за отстъпки, отговорности, връщане на стока и др. и ще и продаваш стоките от които и тя ще печели ти иска 2000 лв за продуктоф фийд.
Извинявай, но не ми звучи сериозно това.
Надали на света има фирма, която да произвежда и да "спъва"/в твоя случай да не ти дава продуктов CSV или XML файл / реализирането, по скоро продажбата на своите си стоки. Това е анти търговско от където и да го погледнеш.
В твоя случай искаш да "scraping" стоките на дадена фирма без нейното знание. И от там нататък? Как смяташ да работиш? Как, като нямаш договор за дистрибуция с тази фирма и нямаш позволението им да предлагаш техните стоки ще ги листнеш в своя си сайт?
Има нещо нередно тука, по скоро сбъркано, но незнам дали е в доставчика или в дропшиптъра.
А да "scraping" нечий сайт, не е най ОК
 
Може да се скрейпне, каквито и да са "системите".
За по-малко от 2000.
 
Почвай да вярваш ;)
Не вярвам, защото мога да се обзаложа, че става дума за голям сайт и като започне скрейпинга ще има банване на IP-та (нали не очакваме, че нямат елементарна защита от претоварване) и самото вкарване на информацията ще бъде процес. Нека не забравяме и ъпдейта на цените и наличностите, който трябва да се прави периодично. Ако нещо се ъпдейтне по сайта и скрейпъра спре да работи калкулирана ли е поддръжката в тази цена под 2к?

Освен това като вкарвате човека в този филм е добре да го предупредите, че ако наличностите ги няма публично ще има да му поръчват изчерпани артикули и да се обяснява на клиентите постоянно.
Затова не вярвам.

Иначе и на мен ми стана интересно кой е този доставчик, който иска 2000лв за предоставяне на XML файла си.... нещо много "специално" ще да е.
 
Последно редактирано:

Горе