Инвестиции във акции през 2021?

stan4oo

Member
Здравейте, хора!
Приятно ми е да се запознаем, искам да помоля хора, който се занимават във инвестирането във акции да ми пишат. Ако може да ми помогнат, бих се записал на най-различни курсове свързани със образованието около пазара за акции. Също така, може ли да ми препоръчате книги, които да чета , защото наистина имам голям интерес да се занимавам със това.
Поздрави!
 
Здравей! Погледни сайта от подписа ми - angelovdimitar.com

Тук споделям всичко, което съм научил. Аз също бях съвсем начинаещ преди известно време. И нямаше конкретно място, където да влезеш и четеш. Затова създадох този блог, където се опитвам да систематизирам нещата и да предам опита си на други начинаещи инвеститори. Така, печалбите ще са повече :). Целият content е free.
 
Инвестирай в Тесла! Мисля, че може да достигне 3к като амазон в лонгтърн. Или ако пусне IPO на SpaceX.
 
Ако може да ползвам темета на колегата ... Според вас къде е най-добре да се държат акции с цел инвестиция за бъдещето (без ливъридж) ... Като такси , облагане , сигурност на брокера и т.н. Също ме интересува и как се декларират дохотите от тях .
 
Според Уорън Бъфет не трябва да инвестираш в нищо, преди да си прочел поне 5-10 топ книги за съответната индустрия и не я разбираш добре.
 
Във Тесла имам големи надежди да, от много време я следя още откакто беше на 100 долара. Но сега Еторо са направили депозирането за новите акаунти да е минимум 1000 долара.. Да предложите някой друг надежден софтуер за закупуване на акции, защото няма време за губено както казва Робърт Кийосаки
 
Interactive Brokers, Trading 212, Revolut. Препоръчвам 1-вите макар че 2рия и 3тия са добре да стартираш с тях, да видиш за какво иде реч, да поизгърмиш с по-малки суми, а след това ще минеш на вариант 1 :)
Практиката тук е ключова. Колкото повече време имаш наблюдение над пазара, толкова по-умни решения ще вземаш.
 

Горе