Инвестиция на 90$ в neobux ?!?

Re: От: Инвестиция на 90$ в neobux ?!?

Ако някой му се занимава с необъкс:
продавам златен акаунт в Neobux със 620 наети реферали и един директен
Златото изтича : Golden Expires: 2013/06/17 тоест има още доста време и може да се развие доста добре.

Като бонус: bg-neobux.eu - сайт от който може да привличте директни реферала

Цена: около 111 USD, paypal или moneybookers

за контакт: лично съобщение или long198bg @ yahoo.com


Ако някой смята да го купи този акаунт, го съветвам да не го прави! Наетите реферали в необъкс са ботове и колкото повече реферали наемаш, толкова повече средният брой на кликовете им намаля. Вероятно авторът на цитирания от мен пост е разбрал това и търси будала да му го купи. И тъй като в този форум влизат и хора, които не са много наясно, искам да ги предупредя да стоят далеч както от тази "инвестиция", така и от бъксовете като цяло.

Познавам човек, който потроши близо 1000 лева в необъкса - в началото нае малко реферали и видя как кликат сравнително често. Това го накара да си прави планове за това, колко ще спечели, като в тези планове смяташе рейта на кликовете за константа. Да, ама не. Заслепен от бляскавия рейт, набиваше още пари, а рейтът постоянно намаляше и за да се избият вкараните пари, трябваше да вкарват още. В началото наетите реферали кликаха на средно по 3-4 реклами на ден, докато в края - на 0.2-0.3. Накрая на 950 похарчени лева му писна и заряза бъксовете. Най-интересното е, че като си наемеше нови реферали, всички реферали на мига започваха да кликат на по-малко реклами, дори не са си осмислили добре алгоритъма онези глупаци от необъкса. И изобщо не се захласвайте по "успешните" истории във форума им. В този форум е пълна диктатура и трият каквото не им харесва. Почти съм сигурен, че повечето "успешни" истории са нагласени, а ако са истина, може да са си направили алгоритъма да пуска "гювеч" на 1 от всеки 100 "инвеститори".

P.S. Част от ToS-а им:

NeoBux will not be held responsible for any of its users, advertisers or advertisements. This also includes every supplier we depend on.


Добре ли разбирам, необъкс не могат да бъдат подведени под отговорност от когото и да било относно каквото и да е? Не се учудвам, че са сложили това в ToS-а си. Това означава, че на практика подарявате парите си. Необъкс могат да ви затворят акаунта във всеки един момент, а вие нямате право на никакви искове срещу това. Много яко, а?
 
От: Re: От: Инвестиция на 90$ в neobux ?!?

Набирам реферали за neobux и clixsense
neobux.com/?rh=6D656D706869734B47
clixsense.com/?7614878
Казват че ще изкарате хиляди долари от сайта... е не става така.
Но можете да си докарате около 10-15 долара на ден което си е приличен доход за 30 минути на ден.
Ако някой реши да се регистрира може да го направи през моите линкове:
neobux.com/?rh=6D656D706869734B47
clixsense.com/?7614878
Благодаря!
 
Re: От: Re: От: Инвестиция на 90$ в neobux ?!?

@memphisKG, аз ще се регистрирам през твоите линкове, но искам процент от тия $15, които ще ти докарвам на ден. Държа също и договор да подпишем, да не ме метнеш нещо, понеже си нов потребител.
 

Горе