Индексиране в г.

Synthetic

Active Member
Преди 3/4 дни си направих аутоблог ест. в WP и след като пуснах 40/50 статии от RSS-ите го добавих в digg, reddit, и мисля че и в Mixx.com ... Искам да ви попитам дали има някакъв проблем - все още не съм идексиран, а минаха 4 дни ... :/ Видях си в статистиките на хостинга, че г. бот-а е минавал :/
 
От: Индексиране в г.

минава малко време. С кой плъгин си? Линкове от форум биха помогнали.
На нов домейн или на стар е - това също има значение.
Ако е на нов домейн се индексира бързо в началото и известно време се ранква много добре и след една седмица си в тиквите. Не те деиндексират обикновено, но си стоиш назад.
Сложи още някой друг линк. Ако имаш wp с уникално съдържание сложи един rss widget сочещ към feed-a на autoblog-a. Това би трябвало да помогне много.
 
От: Индексиране в г.

Здравей. благодаря за отговора ти :) Ами да , домейна е нов и съм с wp-o-matic + spam free plugin-a + 1 plugin, който уж прави контента unique... Имам един приятел и той ползва същите аутоблогс и за 2/3 дни беше индексиран ...
 
От: Индексиране в г.

Еми чакам все още ... надявам се да се индексира , щото почнав да се притеснявам вече... Преди 2/3 седмици купих домейна buypartypills.com и не се индексирва в г. незнам защо , но преди е бил явно на някой друг и може да е изял банана... :Ь
 
От: Индексиране в г.

Виж в Г/webmasters/tools (ако го ползваш де) - може да има някакво инфо по въпроса
успех!
 
Ти не си първия собственик на този домейн. Най-вероятно домейнът е бил баннат от Google и затова не е бил подновен. Единствената надежда е да пишеш на съпорта на Google и да им кажеш, че си новия собственик. Обаче в твоя случай привличането на подобно внимание е абсолютно нежелателно.
 
От: Индексиране в г.

Защо да не е нежелателно ... Аз съм си в правото. Нямам вина за това ,че преди мен някой е правил поразии с домейна ??
 
Re: От: Индексиране в г.

Защо да не е нежелателно ... Аз съм си в правото.
Не е желателно да се оплакваш на Google, защото си пуснал autoblog на този домейн. Нали не очакваш, че ще се зарадват на сайта ти и ще го индексират?
 
От: Индексиране в г.

Бате тук трябваше да спомена ,че този домейн е отделно от аутоблога ми. Даже както може да видиш домейна ми се хоства към блоггер.ком ;p
 
От: Индексиране в г.

Въпроса ми е встрани леко, но не съм тествал аутоблогове никога.....каква е идеята и най-вече в каква посока е ползата главно...едва ли адсенс? не спират ли акоунти за такива неща?

10х. Просто в тази посока не съм копал и ми стана интересно.
 
Re: От: Индексиране в г.

...каква е идеята и най-вече в каква посока е ползата главно...
Монетизация с AdSense на аутоблогове често води до бан. Но може да се промотират афилиейт програми и/или да линкваш към комерсиални проекти.
 

Горе