Инсталиране на Wordpress.-онлайн магазин-

sinan

Member
Здравейте казвам се Синан много се извинявам че направих тази тема за втори път но предишната моля да бъде изтрита тъй като получих няколко отговора че съм бил неязснителен с услугата.

И така да почвам да ви разкажа значи работих в една компания която се занимава с инсталиране на уеб сайт (личен блог,онлайн магазин,фирмен сайт и тн.)
Обаче вече се отделих от тях и искам да ви кажа че вече работя сам и искам да се занимавам с инсталиране на Wordpress онлайн магазин на достъпни цени.Мога да инсталирам Wordpress платформата на вашия сървър,да прилагам тема към сайта ви,да конфигурирам сайта ви като създаване на меню,страници и тн.

Инсталиране на Wordpress платформа + прилагане на темата = 25лв
Конфигуриране на сайта цените са следните:

1.Създаване на 1 меню - 0,50лв
2.Прикачване на лого -0,50лв
3.Качване на 1 продукт -0,60лв
4.SEO иптимизация - 10лв
5.SEO оценка - БЕЗПЛАТНА

За други услуги свързани с инсталиране на сайт на ЛС.
Цените може и да бъдат по договоряване зависи
 
Последно редактирано:
Взимам първото ревю за безплатна сео оценка на сайт.
 
Малиии, много зачестиха подобни "оферти" и потребители тук нещо, не че офлайн не се сблъсквам често с мислещи по подобен начин хора. Та сега сериозно, човек, радвам се, че ни се представяш и искаш нещо да правиш, но започни първо със слагането на запетайки в изреченията.
 
Добре, какво е лошото човек да се развива и да започне от някъде? В крайна сметка той се учи, спрете най-сетне да се заяждате и просто подминете услугата, след като няма да я ползвате.

Към автора - използването на малко по-четим език ще е от полза. Запетайките за нищо ги нямаш. И имай предвид, че посредствеността не е нещо, на което се гледа с добро око, дори когато се учиш. SEO за 10 лева е пълен оксиморон. Успех ти пожелавам с това начинание :)
 
SEO иптимизация - 10лв

Аз пък искам SEO Иптимизация за 10лв. :D:D:D:D:D

Божеее, колко мъка има по тоя свят!

Родителите ти знаят ли че не си учил за утре и не си готов с домашните?
 
Верно cross-а ще го закъса, а има екип да храни, заплати да плаща....... Обаче за тия пари пич, ще трябва да можеш и фактура да издаваш, и да deploy-неш WP-то на AWS или GCP.
 
Верно cross-а ще го закъса, а има екип да храни, заплати да плаща....... Обаче за тия пари пич, ще трябва да можеш и фактура да издаваш, и да deploy-неш WP-то на AWS или GCP.
Предлагам ти да добавиш към пакета и клониране на Twitter чрез MVC, нали си програмист
 
Предлагам ти да добавиш към пакета и клониране на Twitter чрез MVC, нали си програмист
верно съм 5 пъти повече програмист от колкото ти copy-writer...... да вземеш да смениш репертоара, че тоя се изтърка като виц на Къци. Нещо там в тоя "феноменален" екип дето се занимава с creative нямаш ли?
 

Горе