Интеграция и настройка на Facebook Pixel на Opencart

Martin3s

Member
Навярно, щом четете, сте наясно що е FB pixel и каква е причината, да искам да го подкарам при Opencart.
Кода, предоставен от FB, реших да го поставя в footer.tpl, за да може да се зарежда във всяка една страница на магазина. Логично, всичко потръгна и ФБ започна да следи потребителите ми. Дотук добре, но аз търся точно тези клиенти, които са направили поръчка. Следователно искам да създам конверсия на страницата "Успешна поръчка", като това ще ми даде статистика и данни за хората, които са поръчали.
Това, което наблюдавам е, че има два начина:
- Къстъм Конверсия - тук посочвам урл-то на страницата и задавам категория: Поръчки (Purchase).
- Track Conversions With Standard Events - тук, вече трябва да поставя кода в самата страница, която искам да допълня в кода, че следя именно поръчки.

Ясно ни става, че opencart трябва свободно да работи с Къстъм Конверсия, но уви от три опита не съумявам да извлека никаква статистика. Още след настройка на конверсията ми изписва - Състояние: No Activity Yet

Намерих и платен модул за тази цел, но преди да го платя, се интересувам, дали някой е успял без модул да се добере до тази статистика и група от клиенти.
 
От: Интеграция и настройка на Facebook Pixel на Opencart

На мен ми трябваше за Add to cart. В началото не тръгна и се отказах. На другия ден като тръгнах да пускам нова реклама, вече беше активен. Явно има някакъв проблем. Но сякаш не съм доволен от тези конверсии.
 
Здравейте,
От няколко седмици чета за този Pixel и не можах никъде да намеря информация къде точно се поставя кода. Ако някой може да ми помогне, благодаря предварително.
Не съм ползвал модул!
 
Последно редактирано:
...
 
Последно редактирано:

Горе