Интелекта на българския чатър

DeyanMarkovski

New Member
<_Zubarman_2> kakvo 6te kaje6 za tvorenieto mi?
<_Zubarman_2> http://me4ki-struvnici-s-golemi-cici-i-vulk-edinak-s-golqm-patlak.atspace.com/
<geHuTo0`> koe
<geHuTo0`> ??
<_Zubarman_2> kakvo ne razbra?
<geHuTo0`> emi
<geHuTo0`> [11:45:58] <_Zubarman_2> kakvo 6te kaje6 za tvorenieto mi?
<geHuTo0`> koe tvorenie
<geHuTo0`> sait li
<geHuTo0`> e
<geHuTo0`> kvo
<geHuTo0`> e
<geHuTo0`> ?????????????????
<_Zubarman_2> oh, q da analizirame situaciqta...pi6a ti towa
<_Zubarman_2> kakvo li e tova koeto ti napisah?
<_Zubarman_2> hm
<_Zubarman_2> zapo4wa s http:// i zavur6wa na .com
<_Zubarman_2> a setih se! dali ne e e-mail address! ili puk hladilnik!
<_Zubarman_2> blagodarq vi dami i gospoda, 4e prisustvahte na tazgodi6nata domonstraciq na neveroqtnite umstveni vuzmojnosti na srednostatisti4eskiq bulgarski 4atur
<_Zubarman_2> haha tva 6te go postna vuv foruma da se posmeqt horata s teb : ]
<geHuTo0`> ko
<geHuTo0`> ti mai ne6to ne si dobre

ZzZaPyr

Member
Хората се смеят с теб , не с него....
Творение е доста силна дума , както и сайт , за това което си направил , за това човека като го е видял е попитал
"Какво е тоав ... Сайт ли :shock: :shock: "
Деяне само спамерски теми пускаш , не ти ли писна ...

DeyanMarkovski

New Member
ZzZaPyr каза:
Хората се смеят с теб , не с него....
Творение е доста силна дума , както и сайт , за това което си направил , за това човека като го е видял е попитал
"Какво е тоав ... Сайт ли :shock: :shock: "
Деяне само спамерски теми пускаш , не ти ли писна ...
Само че хората не мислят като теб, на тях им харесва сайта ми, е вярно че някой от тях само като го видят ми теглят майната или ми викат малоумник, но те са малко.

DeyanMarkovski

New Member
Тоя е просто невероятен!

[12:11:10] 14-=[0Zubarman_714]=-0 kakvo 6te kaje6 za moeto nai-novo genialno tvorenie? kaji kakvo misli6, 4e go napravih skoro i iskam da znam dali stava, eto go saita
[12:11:10] 14-=[0Zubarman_714]=-0 me4ki-struvnici-s-golemi-cici-i-vulci-edinaci-s-golemi-patlaci.info
[12:12:25] <DeepUNDEADtryp> pyrvo
[12:12:32] <DeepUNDEADtryp> ne e stryvnici
[12:12:38] <DeepUNDEADtryp> a struMnici
[12:12:52] <DeepUNDEADtryp> i nemoi da zavyrshva na .info
[12:13:00] <DeepUNDEADtryp> balak
[12:13:15] 14-=[0Zubarman_714]=-0 hahahaha 6to d nimoi d zavurva n info ?
[12:13:44] <DeepUNDEADtryp> kat zavirshva na info net explolara nqma dsa go otvorri
[12:14:42] 14-=[0Zubarman_714]=-0 hahahaha probvai da vidi6 4e 6te go otvori
[12:18:43] 14-=[0Zubarman_714]=-0 probwa li da vidi6 4e 6te go otvori?

Митака

New Member
DeyanMarkovski каза:
Само че хората не мислят като теб, на тях им харесва сайта ми, е вярно че някой от тях само като го видят ми теглят майната или ми викат малоумник, но те са малко.
Не хората, а децата не мислят като него. Едва ли някой над 15 би казал, че това твое творение прилича на нещо...

DeyanMarkovski

New Member
хахахаха да ама и децата са хора и трябва да има забавление за тях, аз не съм виждал сайт който да се харесва на всички.
И съм направил тема за сайта си, обсъждай то там, тука обсъждаме друго.

DeyanMarkovski

New Member
[17:39:02] -=[NEsumV4ERA6EN_2]=- kakvo 6te kaje6 za moeto nai-novo genialno tvorenie? kaji kakvo misli6, 4e go napravih skoro i iskam da znam dali stava, eto go saita
[17:39:02] -=[NEsumV4ERA6EN_2]=- me4ki-struvnici-s-golemi-cici-i-vulci-edinaci-s-golemi-patlaci.info
[17:39:39] <rNd`> Ti pros li si ?!?
[17:40:13] -=[NEsumV4ERA6EN_2]=- ne ti si prost
[17:40:37] <rNd`> Nqma tkF sait
[17:40:40] <rNd`> purvo
[17:40:41] <rNd`> nqma
[17:40:42] <rNd`> otpred
[17:40:45] <rNd`> http://
[17:40:53] <rNd`> 2ro nqma sait det da zavur6va na .info
[17:40:53] <rNd`> !
[17:42:31] -=[NEsumV4ERA6EN_2]=- hahahahaha ima mnogo saitove koito zavur6vat na .info

Аз толкова време се занимавам със сайта си, който завършва на .info а то се оказало че не съществуват сайтове, които завършват на .info Господи! През цялото време съм се заблуждавал че имам .info домейн!! Аз съм си загубил времето. Този младеж ми отвори очите!

DeyanMarkovski

New Member
[22:22:06] -=[NEsumV4ERA6EN_7]=- kakvo 6te kaje6 za moeto nai-novo genialno tvorenie? kaji kakvo misli6, 4e go napravih skoro i iskam da znam dali stava, eto go saita
[22:22:06] -=[NEsumV4ERA6EN_7]=- me4ki-struvnici-s-golemi-cici-i-vulci-edinaci-s-golemi-patlaci.info
[22:22:44] <P0K> nqmam mi6ka brat
[22:22:49] <P0K> nqma kak da vlezna
[22:22:52] <P0K> v saita
[22:26:53] -=[NEsumV4ERA6EN_7]=- hahahaha gospodi!!! kak e vuzmojno ti da nqma6 mi6ka?!?
[22:36:42] <P0K> :)
[22:36:46] <P0K> EAheahaheheaheaheaheahaehehahae
[22:36:57] <P0K> :)))))))))))))))

Господи как може този човек да няма мишка?!?

ilianskim

New Member
господи диди уникален си мисля по темата как да те впиша в блога си , уникален , спамер , мързелив , обидчив , новия гуерила гуру .
Едно нещо ти признавам знаеш в коя сфера да действаш . Някой нямат талант и пробиват с простотия . Пример в германия едни четрима турчета направиха едно клипче в което пеят супер фалшиво и това клипче се въртеше само по сайтове като ютубе и след няколко седмици им издадоха сингъл , бяха при щефан раб (местния слави трифонов) и изобщо супер им потръгна на тия , а те нито пеят нито свирят като хората . Ти може точно така без да учиш хтмл, пхп, джава , джава скрипт да избиеш рибата с тоя сайт с мечките , не съм влизал скоро там , но сега ще вляза .

Casper

New Member
поне на .com-a си оправи линка към .info-то, че с този сегашния
http://http//me4ki-struvnici-s-golemi-cici-i-vulci-edinaci-s-golemi-patlaci.info/
средностатистическия чатер може и да не влезе :)

Горе