Интервю с човекът зад Българска Интернет Партия

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
От началото на тази година стартира един проект наречен "Българска Интернет Партия". Честно казано ако искате да добиете по голяма представа за това, прочетете интервюто с човека чиято е идеята за това и посетете сайта на партията :)

Интервю: http://brainsportal.com/?p=23

Партия: http://bipartia.com
 
Добри Божилов ли? Най-големият спамър, след Апостол, разбира се. Човекът, който заклеймил оупън сорса, което не му пречи всичките му сайтове да вървят на оупън сорс ;), човекът хакнат няколко пъти заради собствената си глупост/мързел и още кандидат за депутат, ПР експерт. Хайде, моля.
 
А може би на кадърните не им се дава шанс да се захванат с политика :)
 
Добре е ние - българите, да се отучим от неприятния си маниер да не мислим върху представени тези, а да ги дискредитираме чрез опит за оплюване на този, който ги е казал. Историята с отворения код, хакванията на сайтовете, спама и пр., се влачи вече поне 5 години и съм впечатлен до каква степен съм останал в спомените на някои хора.

Надявам се, все пак, в един момент и те да се опомнят, че се занимават с глупости.

Иначе, в този форум може би е мястото да споделя нещо, което е точно за тук. Много съм доволен от Гугълската реклама през Adwords. В момента - заради голямото предлагане на рекламни площи и малкото търсене в България, цените са символични. Правя си реклама на партията на безценица. За цени от 2-3 долара на ден, взимам по 200 хиляди импресии. Ако пазарната конюнктура продължи да е такава, нищо чудно и да вляза в парламента. Откакто съм тръгнал с партията, рекламата в Нета ми е почти без пари. Предполагам че се рекламирам дори на сайтовете на някои от хората, които обичат да ме оплюват. За което искрено им благодаря...
 
Добри, депутат няма да станеш, ако ще и целият интернет да е само в твои реклами. То за тази работа освен желание, се искат и връзки, може и пари. По-хубаво иди в някоя кабеларка да водиш предаване.
 
Вярно е, че се изискват връзки и пари. Но това е в класическия модел за влизане в политиката. Според мен липсата им може да се компенсира от повече мислене и използване на нови подходи. На базата на 1-месечното си съществуване, мисля че партията се развива доста бързо. Т.е. нестандартният подход дава резултат.

Мисля, че за очертания хоризонт за влизане в парламента на по-следващите избори, може да се постигнат поставените цели.
 
Успех барто въпроса е хората дали ти вярват и какво име си си изградил досега, като гледам май много много не те харесват, да няма някъв вот на недояверие след време, иначе ти желая успех, идеята е готина ама в бг без връзки и пари ще те е.бат по-силните
 
Аз пък мисля че е преебал готината идея отвсякъде. Не разбирам кое му е интернетското на твоята партия една изписана дума нямаш за основни проблеми на интернет общество като: детската педофилия , проблеми на електронната търговия , спаменето и др. Това дето си го създал ми прилича на екологична партия която се обявява за по-силна индустрализация защото нямало достатъчно работни места. Прочети някоя книга изгради добра платформа и вероятно пак няма да успееш ама поне ще загубиш с чест. А вместо да се радваш на липсата на конкуренция в адсенса , помисли какво да направиш за да разберат издателите на реклами , че е престижно и полезно да се ползва и интернет за реклама. Аман от wannabe
 
Uk,

Нека да уважаваме интереса на всеки един в Интернет. Аз в случая съм в ролята на рекламодател и на мен ми е изгодно да има свръхпредлагане. Защо трябва да убежавам някого, че Интернет е добро място за реклама, при положение, че аз печеля от това по-малко хора да го знаят?

Но принципно сте прав - наистина Интернет е много ефективно място за реклама и предполагам, че лека полека рекламодателите ще се усетят.

В сайта наистина е наблегнато повече на стандартни политически послания, а не на тези свързани с Интернет. Това е защото не искам партията да се превърне в партия само на интернетаджиите и да адресира предимно техните проблеми. Това по същността си е една дясна партия, която обаче е по-новаторска. Т.е. това е може би новият тип дясна партия на Интернет епохата.

Проблемите на самия Интернет не са ми чужди. Не знам дали знаете, но аз сигурно съм единственият човек в България, който е бил съден заради изказвания срещу детската порнография. За щастие спечелих делото, защото иначе щяхме да станем за смях на света ако бяха изкарали клеветник някой, който смее да говори срещу този порок.

По проблемите на електронната търговия имам доста публикации, и ще трябва да ги кача на сайта. В това отношение имате право, че имам пропуск.

Спаменето - имам опит и от двете страни на "барикадата". Мога много неща да кажа, ии ще ги кажа, когато имам реално влияние. За момента съм си изказал мнението, че анти-спам текстовете в Закона за електронната търговия са фактически текстове, които легализират част от спама.

В България е разумно и прагматично да се очаква преди всичко провал във всяко едно начинание. Но единствено вярата в обратното и стремежът към успех, водят и до успехи от време на време. Аз съм почти 99,99% убеден в успеха на Българската Интернет Партия. Неяснотите са свързани само с времето, т.е. със скоростта, с която ще стане всичко.
 
И пак ще ще повторя ако искаш да спечелиш трябва да си уникален , а аз не виждам нищо уникално в това да викаш ние сме новото дясно , нямаме общо с Костов и Станишев. За мен това не е интернет партия. Каква работа имат на сайта лика на Маргарет Тачър , какво общо има с интернета. За мен тая партив е всичко друго но не и интернет. Все пак пожелавам успехи
 
Амбиции и фантазии за политическа кариера на един човек .
Икономист който нищо не казва например за валутния борд а ми говори за аборти и превъзпитание - несериозна работа .
Успех все пак !
 
Последно редактирано:
Тачър и Рейгън са на страницата, защото партията е дясна, а те илюстрират реалното дясно.

По въпроса за валутния борд имам статии в сайта си www.komentari.com. Бордът обаче е много по-маловажен въпрос от абортите и демографското развитие. Трябва да се научим да мислим по реалните проблеми, а не по тези, които изглеждат реални.
 
Тачър и Рейгън са на страницата, защото партията е дясна, а те илюстрират реалното дясно.

По въпроса за валутния борд имам статии в сайта си www.komentari.com. Бордът обаче е много по-маловажен въпрос от абортите и демографското развитие. Трябва да се научим да мислим по реалните проблеми, а не по тези, които изглеждат реални.
1. За мен валутния борд в който се намираме и как ще се освободим от него изобщо не е маловажен въпрос и си е съвсем реален проблем .Хората искат реални неща -хляб , работа , пари и т.н. а не някой да им говори ала-бала . .
2. Няма да се увеличи демографското развитие дори и някой като теб да забрани абортите още по вече че в България няма забранено нещо което да не е позволено.
А защо мислиш че се правят аборти ?Защото са разрешени ли ?
То е близко до акъла - защото не се знае с какво ще ни сюрпризират нашите управляващи.Няма сигурност в нашата мила родина - няма нормални условия да се отглеждат деца.
За мен не звучиш убедително и логично . Загуби един симпатизант в мое лице .
Аман от партии.
 
Последно редактирано:
@adelina
"Хората искат реални неща -хляб , работа , пари и т.н. а не някой да им говори ала-бала . ."

не съм съгласен с тебе защото хората искат ХЛЯБ и ЗРЕЛИЩА.
 

Горе