Интересно и загадъчно

alfina87

Active Member
Предварително се извинявам за невежеството, почела съм по темата, явно трябва и още, но въпрос към експертите и ентуасиастите :shock:
как може сайт, в който има категории, постоянно се добавят текстове, всякакво съдържание и линкове да не получи ПР много висок само 3, а сайтът на Асо пирели, който има супер малко съдържание, що годе прилична структура и архаичен /според мен/ дизайн да получи ПР4. Говорим за почти и една съща възраст на домейн.

Много ме интересно как така се получава при някои сайтове, при положение, че са и от няколко странички. Ясно е, че някой ги оптимизира, за да се получи, но нали уж ключовите фактори са структура, код, линкове, линк билдинг кампания :shock:
Нишата добре..конкурентната е трудна, но в общия случай според вас- има ли такова чудо като магия или не?

Надявам се, че ще се получи интересна дискусия :)
 
От: Интересно и загадъчно

Едва ли ще стане дискусия... PR се взема като купиш няколко линка в хубави страници или пък успееш да си набуташ линка по хубави такива, с малко изходящи. Съдържанието няма нищо общо с PR.
http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank изчети го, това е, което ти казват за pr, със сигурност промени са правени, но само върху алгоритъма на пресмятане.
 
Последно редактирано:

Горе