Интернет за пръв път в живота

От: Интернет за пръв път в живота

Аз тази статия не можах да я прочета:
Error establishing a database connection


Иначе първият ми сблъсък с интернет беше в кварталната компютърна зала има няма преди 10-тина години. Даже тогава интернета беше dial-up и беше истинско приключение да се пусне. Това беше и първият ми досег с компютрите като никога не съм мислел тогава че това ще стане моята професия. Спомням си първите моменти в Мирк и зарибявките с администраторката на залата страшна кифла. Поща си направих в bitex.bg и бях много доволен и до днес я ползвам от време на време. Естествено после abv.bg висенето в Mirc. Първият интернет в къщи за една коледа и от тогава до сега 24/7 почти деноннощно съм пред компютъра и в интернет.

Естествено в началото скоростта беше невероятна особено след като имах вътрешен модем и първите два месеца докато окрия че модема и мишката споделят едно IRQ трябваше да си ползвам интернет със скорост 0.5к и без мишка :) Рекорд за сваляне на mp3-ка от интернет 5:40 часа. Сега за това време може да изтеглиш 300 GB данни но тогава можеше да се изтегли една mp3-ка.

Глезотиите като безжичен интернет изобщо не съществуваха нямаше мобилни телефони.

Живота беше много много по-хубав.

Абе спомени.
 
От: От: Интернет за пръв път в живота

... имах вътрешен модем и първите два месеца докато окрия че модема и мишката споделят едно IRQ трябваше да си ползвам интернет със скорост 0.5к и без мишка :) ...
На мен ми се беше скапал модема - трябваше да мърдам мишката за да сваля :shock: Голямо шоу бях ... докато не си купих нов модем :)
 
От: Интернет за пръв път в живота

За пръв път ползвах e-mail и се запознах с чата през 96-та. Нямах PC и ходех в интернет клуб да початя в yahoo, да си проверя пощата и да играя на Star Wars Rebellion (върха на сладоледа по това време) за 2.50 на час.
 
От: Интернет за пръв път в живота

Хах, мерси за темата и аз си припомних на бързо за моя път от правенето на поща до сега :) А иначе май за първи път на PC играх heroes.
Човека от статията и поуки си е извадил даже евала му :)
 

Горе