Информация за "Е" добавките в храните

E.Ivanov

Active Member
Здравейте приятели и колеги,
в никакъв случай не искам да "рекламирам" моите дела, но бих желал да Ви покажа моето мобилно приложение на тема Лекарства и аптеки.
Според мен, хич да не Ви трябва информация за лекарства и аптеки, може би ще бъдете заинтересувани от последната актуализация, където съм добавил всички Е та в храните, от какво се произвеждат, на кое вредят и какво съдържат, както и обичайно къде (храни и лекарства) могат да бъдат открити.
Понеже пък производителите се "изхитриха" и вече не пишат да кажем Е 624 , ами направо "амониев дихидрогенфосфат" или нещо подобно.
Приложението (и сайта де) има възможност да се търси по име в описанието, където излизат всички добавки, които имат в описанието търсеното.
Приложението е за смарт устройства с операционна система "Андроид" версия 4 и по-висока, разбира се напълно безплатно и без никакви реклами.
Може да си го изтеглите директно от мобилният апарат, като влезнете в "Гугъл плей" и потърсите "Лекарствен справочник" (то е единственото), или от линка https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aptekainfo.app
Ще се радвам ако бъде оценено положително.
Между временно, някой ако желае да публикува статия, да кажем на здравна тема, може да добави и линк, разбира се напълно безплатно, може да ми изпрати ЛС за да се разберем.
Поздрави
 
От: Информация за "Е" добавките в храните

Добавка,
нова версия за тези дето вече са инсталирали приложението, където новото е гласово търсене на лекарства и Е та в храните.
Надявам се да Ви хареса
 

Горе