Предлагам: Искам да ви напиша текстове, които водят трафик!

webselo.com

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Сякаш всичко е обърнато с главата надолу! Пишем съдържание заради самото съдържание - създаваме го не за хората, които са важни за нас - клиентите ни, а за ботовете на големите търсачки.

И когато Той, истинският човек влезе в страницата ни, какво намира? Безброй празнословия, които не му вършат никаква работа.

-------

Искаш ли да оптимизирам за теб думата SEO оптимизация? Зная, че търсиш оптимизация за търсачки и СЕО специалист. Но в какво е толкова добър SEO експертът и как би могъл той да подобри позициите ми в SERP-а?

Питам: желаеш ли да постигнеш първо място в резултатите от търсенето? Искаш да подобриш класирането си чрез професионална оптимизация за търсещи машини? Заинтересован си от подбора на подходящите ключови думи за SEO?

------

Горното е отвратително и е ярък пример за лошите практики, които се завъдиха като... каквото предпочитате.

Аз пък искам да напиша полезно, готино и приятно за четене съдържание, което хората да харесват и сами да споделят.
Хайде да пробваме дали ще си допаднем :)
Изпратете ми лично съобщение. Ще напиша за вас текст на български или английски език по избрана тема.

Не ви харесва сътвореното? Не сте ми длъжни с нищо. Толкова е просто. :)

Искам да поръчам свежо, ангажиращо съдържание. -> Това е линк. Цъкни го, за да ми изпратиш лично съобщение и да поръчаш супер яки текстове :)

Последно редактирано:
От: Искам да ви напиша текстове, които водят трафик!

Не ми трябва статия за момента, но бих се радвал да погледнеш блога ми в подписа и да кажеш според теб как е съотношението в писането -> за посетители / за SEO.

Хаха :)
@monefff -> Не, няма безплатно ревю, но поръчай текст и ако не ти хареса, не го плащаш, толкова е просто :) Не рискуваш и не губиш. Хайде да те видя :)
@ReminD -> О, да, и то много вкусни :)
@stroej -> Погледнах само най-новия текст (пусто време, не ми стига за повече!) - не беше лош, но не беше никак изчерпателен. Можеш мноооого повече!

Нарочно не съм писал цена, защото тя би била една за туристически текст, друга - за политическа реч и трета - за рекламно послание... Разнообразието от теми е огромно. Затова моля изпрати ми на лично съобщение запитването си като упоменеш тематиката и желания приблизителен обем, и ще върна като отговор цена.

:)

Ъп-че на услугата :)
Без риск - цена по договаряне, плащате след извършване на услугата. Ако не ви кефи, не плащате.

:)

Отначало се зачудих дали да не ти драсна, но после взе да ме дострашава от толкова увереност...ще взема да остана доволен и какво правим тогава?

Правим следното - аз ще съм изкарал пари, а ти ще си направил много повече чрез чудесния текст, който ще напиша за теб, защото ще си убедил клиентите си да купят твоя продукт / услуга.

Тогава колелото на мелницата ще се завърти и ти ще поискаш да работиш с мен дългосрочно. Толкова е просто :)

Горе