Искам да изкарам пари

От: Искам да изкарам пари

Здравейте пичове! Нов съм във форума . Съвсем не съм изчел всичко написано , но смятам да го направя. Да ви кажа за моята дилема. Имам познати със склад на едро тук в БГ , в моя град. Искам да направя онлайн магазин като се договоря с тях за хубави цени на продуктите. Ще продавам за начало само БГ. Работя фултайм работа в момента , но имам възможност да ходя до склада да си взимам нещата и да ги пращам на клиентите.Имам познания по уеб дизайн (HTML`CSS` Joomla`) Така запознах ви набързо с идеята. Сега да попитам да си поръчам ли готов темплейт за VirtueMart и от къде или да се мъча сам да го правя, както и какво тряаа да инвестирам освен хостинг и домейн ????
 
От: Искам да изкарам пари

старо и нерелативно, моля извинете.
 
Последно редактирано:
От: Искам да изкарам пари

БГкорпподсети ме за някой неща, Виж това за фирма , имам регистрирана, касов апарат още нямам. Документи за произход на стоката .........ммм да може да се набавят. Но предполагам те не е задължително да се пращат с всеки артикул на всеки отделен клиент. Да искам да взимам разликата в цените и аз ше се водя един вид прекупвач....айде така да го кажа. Трафика на сайта-зависи каква ще е инвестираната сума до пускането на сайта , тогава може да се помисли за платена реклама, иначе ще разчитам на SEO и офлайн реклама като заначало. Остава ми въпроса за темлейта и въобще платформата за търговия така че да е функционална и да си направя дизайна горе-долу както аз искам. За плащането , смятам за начало да започнем само с наложен платеж. Мисля за куриер да работя с ЕКОНТ. Дано да съм бил по-конкретен. Просто събирам мнения , съвети от профита и хора занимаващи се с онлайн търговия. 10х
 
От: Искам да изкарам пари

Хубаво е повече хора да споделят опита си. Така начинаещите ще могат по-добре да се ориентират в различните ситуации, с които могат да се сблъскат в началото.
 
От: Искам да изкарам пари

:)Искаш да изкараш пари?!Ето ти един начин!Знам 1 сайт, в който можете да изкарате много пари!Админа е много честен и свестен човек!В този сайт трябва да имате покана,за да можете да се регистрирате!Ако някой иска покана да пише на скайп:azsumviki :)
 
От: Искам да изкарам пари

:)Хораа знам 1 сайт, в който можете да изкарате много пари!Админа е много честен и свестен човек!В този сайт трябва да имате покана,за да можете да се регистрирате!Ако някой иска покана да пише на скайп:azsumviki :)
 
От: Искам да изкарам пари

Тук има доста интересни опции за изкарване на пари. Определено си струваше да я изчета
 
От: Искам да изкарам пари

Здравейте. Студент съм в Берлин и ми се наложи да правч нчколко блога през миналите години сега ви 4ета писаниците и се заинтригувах дали не е вузмойно и аз да докарам нчкои лев от тези ве4е направени блогове.Проверих им рейтинга и забелчзах 4е наи първия ми блог има от 2009 до сега общо 35000 визитърс. Тва несхто зна4и ли по принцип забелчзах и 4е когато наи мн поствах имам около 5к на месец иска ми се ако нчкои разбира да ми кайе просто има ли нчква вузмойност от тва да изкарвам пари и колко ми е сханса аз съм гол и боз в този тип бизнеси да си призная.Блога е в dambata.wordpress.com
email :[email protected]
 
От: Искам да изкарам пари

това значи около 1000 на месец, нещо такова, което като за непипане е добре. обаче домейнът е много несвързан със съдържанието. ПРедполагам, че ако вземеш да си купиш собствен домейн и измислиш хубаво име и си редиректнеш статиите (вероятно автоматично ще стане) може и да излезне нещо
 
От: Искам да изкарам пари

Аз лично съм се насочил в предоставяне на интернет услуги. Хостинг , игри и т.н..

Последния ми проект е MMORPG което е сравнително ново и единствения сървър държа аз. (освен официалния)
Якото е , че когато се зарибят хората почват яко да плащат за разни екстри в играта. За първия месец от пускането на сървъра взех около 500 евро общо. Вярно е , че и ти дигат нервите и трябва да имаш хора които говорят повечко езици, но определено си струва !
 

Горе