абе майстор голям е нема спор , малко е дървен философ но все пак е много силен в това с което се занимава 8)SSH_ON каза:Въпреки, че съм нов гласувах с "да".
Чел съм негови мнения тук и по други форуми и съм останал с добро впечатление от него.
Viko каза:- Да, няма как да навреди на форума единствено може да помогне

vetzkov каза:абе майстор голям е нема спор , малко е дървен философ но все пак е много силен в това с което се занимава 8)SSH_ON каза:Въпреки, че съм нов гласувах с "да".
Чел съм негови мнения тук и по други форуми и съм останал с добро впечатление от него.
 Аз верно малко повече философствам и се отклонявам от темите...
 Аз верно малко повече философствам и се отклонявам от темите... +1Viko каза:- Да, няма как да навреди на форума единствено може да помогне
AxCx каза:Бих гласувал ако знам че в секцията вече ще се пише за SEO

Ама като стане смятам да бруталея
 Ама като стане смятам да бруталея   Вие тук сте се залафили
 Вие тук сте се залафили  

coolice каза:Та на въпроса ми мастър ти защо искаш да си модератор бате ?
Ние тук имаме по либералната политика а аз влизам и позачиствам от време на време според собствените ми разбирания за допустимост и неискам форума да статава по строг от сега освен ако не е крайно наложително

Повечето теми са си за там според мен - незнам
 Повечето теми са си за там според мен - незнамCrAzY-MaST каза:бате вярно е, че има много теми за много глупави неща, но за някои това е нещо сложно и не са запознати с него, нищо че за теб и/или останалите е лесноПовечето теми са си за там според мен - незнам
 Всичко което не е за там е добре да бъде преместено. Въобще не коментирам супер идотските въпроси, защото всички сме ги задавали когато сме се учели.
 Всичко което не е за там е добре да бъде преместено. Въобще не коментирам супер идотските въпроси, защото всички сме ги задавали когато сме се учели.