Испания беше "културно обогатена" от хиляди Африканци!

EliaCapaccio

Well-Known Member
Испания приветства новите си пристигащи доктори, архитекти и инженери, все хубави мигранти от Африка, след като социалистическото правителство на страната реши, че границите на една държава "не са важни". Африканци масово щурмуваха смело граничните пунктове на градовете Сеута и Мелиля; бивайки част от нова и този път с невиждани размери досега щурмова вълна, след като основните и единствените до момента гръцки, руски и италиански маршрути – бяха "затворени", а мерките сериозно затегнати.

Сега остана последният европейски коридор – испанският, който беше широко отворен за новопристигаща "свежа кръв" от Сахара и Субсахарска Африка, от каквато испанският министър Педро Санчес посочи, че "Испания се нуждае". На испанците да им пожелаем много попътен вятър!

И за тези, които се чудят дали нелегалната миграция наистина помага, за вас дами и господа – цяла тема с видео материал и доказателства, прясно-пресни от тази седмица.

 
Последно редактирано:
Испания приветства новите си пристигащи доктори, архитекти и инженери, след като социалистическото правителство на страната реши, че границите не са важни. Нека да им пожелаем късмет, защото ще им трябва.

Ами....късмет!
 
Хора, забелязвате ли как всички викащи поздравяват майките си? Ако сте гледали целия клип, ясно става от фразите им "Mama", "I love you mama". От това и изхождам, че родителите им са живи и изоставени в Африка от собствените им синове! Това са индивиди без никакъв морал и само си представете как ще обогатят испанските жени. Дори някой да дойде и да каже, че целта на тия Войни е да докарат майките и семействата си тук, това не е реалистично. Няма как нелегален, който няма документи и няма никакъв статут и честно казано – никакви права, да докара майка си. Това няма как да стане.
 
Последно редактирано:
[QUOTE="NEROMARE, post: 891534, member: 30596 Това са индивиди без никакъв морал и само си представете как ще обогатят испанските жени.[/QUOTE]
За “обогатяването” се иска двете страни да са съгласни, нали :) ?
 
Някой път става не по особено голямо желание от втората страна.

За справка: Murder of Maria Ladenburger
И също: Huge protests as Spain jails 'wolf pack' gang for sex abuse, but acquits men of rape
Още: Погребаха в бял ковчег красавицата Памела, убита брутално от нигерийски бежанци, изяли сърцето ѝ

Това със сърцето е реална история, проверих и на английски и италиански.

Новини като тия – бол. Само човек да има време да чете черните хроники.
 
Последно редактирано:
Разбира се. С по-голямо закъснение, но ще стане. Квотите на Запада ще се напълнят и ние сме next. Който не вярва да отиде в Плевен и във Варна. В Медицинския Университет в Плевен е пълно с индийци, повече от българи, а във Медицинския във Варна е пълно с нигерийци, повече от българи.
 
Последно редактирано:
Разбира се. С по-голямо закъснение, но ще стане. Квотите на Запада ще се напълнят и ние сме next. Който не вярва да отиде в Плевен и във Варна. В Медицинския Университет в Плевен е пълно с индийци, повече от българи, а във Медицинския във Варна е пълно с нигерийци, повече от българи.
И в Пловдив има, студенти в медицинския, както и гърци.
 
Гърците не са проблем тъй като са християни и са с много близък до нашия манталитет. Не са нагли и не изискват каквото и да е било. Не отиват в друга държава и да искат това или онова.

А колкото по темата за Испания, Черните Войни лесно навлизат в Европа заради автономните испански области Сеута и Мелиля. Конституцията на Испания от 1978 установява петата си уредба, която дава право на градовете Сеута и Мелиля да се управляват като автономни, ако техните кметове желаят.

Което е иронично. Испания винаги се е борела срещу Мароко – да държи тези две области, които се оказват плацдарма за атака, която довежда до края на испанската "цивилизация" и съществуването на нацията.

В Мелиля и другия испански полуанклав Сеута влизат пришълци от Черна Африка без документи – хиляда парчета млади мъже на един щурм. Представете си колко общо щурма има за година, и сметнете през последните години колко са влезли. Напоследък дори нещата се нажежиха още повече защото Черните Войни изгубиха всякакъв страх и свян.

Вижте, бедни жени и деца бягат от войната – качени на граничната ограда в Мелиля, Испания:

3500.jpg

Photo credit: The Guardian | www.theguardian.com
 
Последно редактирано:
Испания е най-тъпата държава. Там 90% са маври или цигани и не знаят за какво живеят. Изобщо не трябва да се дават за пример, да си драпат в гетата!!!
 
Испания е най-тъпата държава. Там 90% са маври или цигани и не знаят за какво живеят. Изобщо не трябва да се дават за пример, да си драпат в гетата!!!
Не трябва да слагаме етикети, ама наистина е, че на никой не му пука за Испания.
 
Вижте, не е въпроса на кой му пука за Испания или Германия или Русия, а е въпроса, че ни заобграждат. Ние сме в средата и около нас държава след държава падат! И нали пак казвам, повтарям се за сетен път, като си запълнят квотите и като приключат с "обогатяването на Запада" – кой е следващия? България, Румъния, Унгария, Словакия, Чехия и Полша. Това са следващите!

Уж България беше извън ЕС и тук всичко ставаше бавно, или изобщо не ставаше, ама и ние приехме GDPR-a, нали? И ние приехме биометричните, нали? И ние приехме европейските автомобилни номера на латиница със знаменцето на ЕС, нали? Да ви изброявам ли още? :rolleyes:

Ето и малко обогатяване в центъра на София, качено преди 2 месеца в ютуб канала на Петър Низамов "Перата":

Чувствително съдържание
 
Последно редактирано:
Преди две години “бягащи от войната” млади арабски мъже бяха превзели и Лъвов Мост в София, добре че тук “е гадно”, та се изнесоха постепенно за Германия. Направо беше страшно човек да минава от там. Говореше се, че и циганите от женския пазар и орландовци били изпаднали в страх и ужас от бежанците, които нямали никакви задръжки, нападали, крадяли и биели наред, всички били въоражени с ножове.

Факт е, че вече няма толкова “бежанци”. Не знам оградата по границата ли ги спря, мерките на властта и гранична полиция, намаляха ли набезите или просто се разбра, че тук няма работа и изобщо не се задържат, по други места ли се събират, ама поне в София е културно.

Все пак това нашествие трябва да спре, ако Европа иска да се запази. Нямам нищо против хората с друга религия, цвят на кожата и т.н, но техните разбирания, обноски и ценности са други. След като се преселват тук трябна да изповядват местните ценности, а не да се опитват да налагат техните разбирания и да извършват варварства. Крайно съм против нашествието и приемането на всякакви бежанци. Точно тези от видеото и лъвов мост далеч не бягат от войната а са дошли тук да търсят икономическа изгода. Трябва да бъдат връщани от там от където са дошли незабавно. Само така това нещо ще спре.

Нямам нещо против индийските, арабските или нигерийските студенти. Това са хора които все пак са дошли да учат. Обаче трябва да имат право на постоянен статут само ако завършат. Ако по някаква причина отпаднат от образователната система трябва да бъдат връщани там от където са дошли на мига. Така ще се мотивират да учат, да се събират с нормални хора и т.н и ще станат нормални хора. Ама тези диваци дошли да търсят нискоквалифицирана работа и по-добра среда на живот, не бива да бъдат допускани.
 
@kamentk

Благодаря за поста. Така, да започна от начало и да ти отговоря на поста цялостно.

Защо бежанците избягаха от България? ...Комплексно е. В София, Бургас и Варна виреят много банди, които щяха да направят престоя на бежанците невероятно неприятен, и това някои от тях го видяха като им бяха разбити главите. Да комбинираме ниския стандарт на живот в България и липсата на пари, и отгоре на всичко факта, че нямаме приюти, а затворите и участъците ни са под всякаква критика, като нашите полицаи бият бежанците, за което евала!... Не е нормално да се "галят" нелегални престъпници, и казвам престъпници, защото когато преминат граница на държава нелегално, те нарушават законите на тази държава и на Европейския съюз и стават престъпници автоматично!

Също аз нямам проблем с легални имигранти, стига да са легални, да спазват правилата, със изрядни документи, да не се изплюват в лицето на милионите, които кандидатстват по надлежния път. Да ми идват тука нелегално безскрупулно, това е като да се прередиш на опашка нагло-нагло пред 100 човека опашка.

Ако се асимилират по надлежния път пък още повече нямам проблеми с тях. Тоест да приемат българската култура, традиции, обичаи и привички. Не е достатъчно да говорят само на български.

И да, трябва да имаш доста против индийците и нигерийците, защото целта на част от тях е да се "изучат" в мнооого големи кавички и да заминат за чужбина, обаче това отдавна е ирелевантно, тоест никой не търси лекари от Нигерия. В смисъл, кой е толкова луд да помисли, че държава като Швейцария има нужда от лекари от Нигерия, това е просто абсурдно и звучи мега тъпо!! Свършили са българските, холандските, британските, американски и куп други европейски лекари ли? Не е вярно. Много хора учат за медицина и то хора от "Белия свят".

Като дейност съм се занимавал с това, предлагал съм "VISA help to foreign individuals". Мога да ти кажа, и потвърждавам на 100%, че няма такова нещо като "трябва да имат право на постоянен статут само ако завършат", и благодаря на българското законодателство, че няма!! Българската виза е една от най-трудните за взимане и на хиляди македонци и руснаци бива отказван статут за постоянно жителство, така наречената Виза "Д". Да станеш български гражданин по натурализация пък, ако нямаш български корени, е абсолютен абсурд, граничи с космическото невъзможно! Ако всеки можеше да взима перманентна виза за престой в България само защото е "учил" тук – то цяла Индия щеше вече да се е изсипала тук! Мамка му всеки може да изкара 5-10 хиляди лева за обучение! Ако няма заделени пари, просто ще вкара някой романтичен интернет скам и хоп, готово – европейски гражданин!

Законът е такъв: След като приключат с обучението си – трябва да се върнат обратно! Обаче и тук идва и разковничето. Много от тях не се връщат! Точно преди да им изтекат българските визи, с които могат да напускат територията на България и да се движат свободно на територията на ЕС – те напускат територията на Република България и не се връщат повече! Остават да пребивават нелегално в други европейски държави, а понякога и остават да пребивават нелегално на нашата територия, докато не ги заловят и върнат ... което понякога отнема месеци, дори години, ако ученикът Х се укрива. Това е добре изработена схема за да могат да се облажат от "блажния Европейски живот". Имам познат, който ми разправя за негов познат, който е виетнамец и живее в България с изтекла виза вече 15+ години. Сам си направи сметката.

Започвам да се убеждавам сериозно през последните години, че има нещо вярно, от това което се говори за средното IQ в 3-тия свят. И е с почти невзрачни изключения. Някои хора просто чакат на готово. В смисъл ... GoFundMe е пълен с кампании за Африка и Сирия, макар че българите са на прага на бедността с много прогресивно застаряващо население. Не съм видял българи да се жалват и американци и европейци да ни събират пари за нашите жители на най-бедните ни региони – Видин, Враца и Монтана. Обаче пари винаги ще има за Африканците, Азиатците и Арабските "принцове и принцеси".

Имам приятелка от Бяла Слатина (Врачанско) и заплатата ѝ като сервитьорка във кафе е 350 лв. с бакшишите. Който успее да живее на 350 лв. заплата и да живее самостоятелно, да плаща наем и храна, вода, интернет, телефон, транспорт, медицински, аз го признавам и ще направя всичко възможно да му се връчи Нобелов лауреат.
 
Последно редактирано:
Още инфо, видео отпреди седмица:


А тук испанското население показва колко е "умно" като заявява, че иска още милиони африкански бежанци. Като че ли това ще оправи проблема с вече 40%-те процента безработица в Испания, най-високия ръст на безработни в Европа след Гърция.


Крайно-лявото испанско Правителство подкрепи протестиращите Либерали и заяви, че Испания има нужда от "свежа кръв". Заместването на испанците с африканци също е решение! Промяната на ДНК структурата на испанското население и смесване с африкански гени и култура ще помогне, "да".

Нов икономически "спасителен" пакет беше предложен и одобрен, също така. Испания тегли кредит за €30 милиона евро. Кредитът е за да помогне на африканците да се устроят с жилища, храна, провизии. Кредитът ще бъде изплащан с по-високи данъци от испанският данъкоплатец.

Ето това, дами и господа, е пример какво е "да си изгубил ума и дума"!
 
Последно редактирано:

Горе