КАК ДА ПЕЧЕЛИМ НАЙ- МНОГО ОТ ИНТЕРНЕТ

Не му четете простотиите на пича :) Джон Чоу никога не е виждал чек от гухл за повече от 2500$ на месец, след поредица от прдизвикателства към гухл , от гухл го дропнаха от индекса преди време , сега незнам къде е и кво прави - и да си кажа честно не ме интересува

върнаха го в индекса но вече не е номер едно за make money online а е на 7 станица
 
От: КАК ДА ПЕЧЕЛИМ НАЙ- МНОГО ОТ ИНТЕРНЕТ

Aко имаш такъв сериозен трафик към блог ,то с афф. ще изкарвате поне двойно повече пари ! Апостол пак пише неподготвен и се рекламира - ест. неуспешно ! :D
 
От: КАК ДА ПЕЧЕЛИМ НАЙ- МНОГО ОТ ИНТЕРНЕТ

1-во и да се запиша на твоя курс нищо не ми гарантира печалба нали ?
2-кои знае от каде си ги чел от форум ...
3- интересен блог имаш не е лош харесами има някои други теми които ми харесаха браво :)
но сеедно и форума да каже за инфото по постовете се плашта та и твоята сьщата какви са тея курсове това да не е англиски език или как се работи с нотепад(notepad) ... или др etc..
 
От: КАК ДА ПЕЧЕЛИМ НАЙ- МНОГО ОТ ИНТЕРНЕТ

Е курсове има по какво ли не.

Никой не ти гарантира, че от курс ще научиш английски език. А иначе Апостол от много време забавлява българското интернет пространство с омайните си описания как печели милиони от Интернет :)
 
От: КАК ДА ПЕЧЕЛИМ НАЙ- МНОГО ОТ ИНТЕРНЕТ

сигорно ферари кара от толкоз милиони вече :D

Едва ли ще си купи Ферари, дори и да спечели милиони... след определена възраст има къде-къде по-приятни начини да харчиш пари.

Всъщност, сетих се за героя на Ал Пачино от "Усещане за жена", на него наистина му отиваше да шофира чудовището, пък макар и на сляпо.

YouTube - Scent of a Woman - The Ferrari scene (Greek subtitles)
 

Горе