Инвестирам в: КРИПТОПЕЙ ПРОДАВА ПОСЛЕДНИ АКЦИИ С ЦЕЛ ИНВЕСТИЦИЯ

Поради големия интерес от малки инвеститори, създадохме токен, който значително улеснява инвестирането в проекта. Всеки може лесно да си закупи токени без ограничение за минимум. Общия брой (total supply) е 17,000 CryptoPay Tokens, като 1000 токена са равни на една (1) акция от фирмата, която от своя страна е равна на един процент (1%) дивидент завинаги от печалбата на дружеството.

Цената на един CryptoPay Token (CPT) в момента е 7.65лв.

Научете повече тук.
 
Да, акциите не се търгуват и не се планира да се търгуват по борси. Те са частни, както и токените.

Поздрави!
 
Бизнес плана е пълна боза, няма абсолютно нищо, което да ти хване окото. Ако покажеш нещо такова на някой сериозен, професионален инвеститор най-много да го метне в кошчето според мен.
Просто в момента и аз търся инвеститор за един проект, на мен само pitch deck-a ми е 10 пъти по-пълен и ясен.

Просто съвет ти давам, това което си написал (вероятно никой не го е редактирал дори, защото транЗакция е грешен термин примерно) са празни приказки. Няма никакви таблици, графики, оценка на пазара, естимейшън колко време ще отнеме разработката и т.н.

Освен всичко цифрите са нереалистично ниски, което означава, че нещо не е ок
Хонорари на програмист и дизайнери до момента 12,500.00лв./5 месеца
• Наем на офис 2,040.00лв./година

Поздрави.
 
Извинявайте, че се намесвам така от нищото, но ми стана интересно и се зачетох, и Гугълнах, и намерих този сайт:

https://cryptopay.me/

Бихте ли дали яснота, това вашия сайт ли е, и ако не е — защо сте изкопирали името? Тази фирма Криптопей явно е вече добре установен бизнес за търгуване с крипто, с хедкуортърс не в с. Аксаково, ами в Англия и Уелс.

Това което също нямаше как да не забележа, е че шрифта на вашето лого е изкопиран също 1:1 от тази британска фирма!

Ако сайтът е ваш, извинявам се най-сърдечно, да кажа предварително преди да ме нападне някой!
 
Добре, че бях седнал! (Щях да падна иначе ) Така не съм се смял от дете. Първо, за да не излезе, че се подигравам и така нататък - Наистина Ви поздравявам за проекта - идеята не е никак лоша. Ама всичко друго е ФАРС .... адвокати по 500 лева на месец, счетоводители на АД по 200 лева на месец, определяне на акции по тайни формули (в момента ДР КОРПОРЕЙШЪН трябва да има 100 акции по 7650 лева = 765 000 лева на фона на ~~ 48 000 лева разходи - явно добре работят програмистите накараха 48 000 лева да струват 765 000 /нищо, че Търговския регистър казва 12 500 лева :( /), офис в новата силициева долина на Варна - град АКСАКОВО (да поправя NEROMARE, Аксаково е вече град не е село), на въпроса колко ще се ре-инвестира и колко ще е дивидента отговора на общото събрание ще се реши ми то с проста сметка се вижда, че е каквото кажете Д и Р (Даниел и Румен) Корпорейшън, мисля, че тук е правилно да попитам ами ако ДР Корпорейшън решат, че МОЛ-а (Даниел е Румен) би трябвало да им се вдигнат заплатите на 20-30 000 лева? или пък да купят най-новата S class-a за представителен автомобил на мениджмънта... Е разбира се те имат опит от цели 7 години в областта, което е похвално да влезеш в бизнеса на 15 години (може би новият Илън Мъск е роден в село Аксаково - /тогава е било село/). Абсолютно никъде не видяхме в цялото нещо "бизнес план" от къде ще идват паричките, а това че няма как да знаем прогнозното им количество, буди само усмивка. Силни Слаби страни на нещото също нема.
ПОЗДРАВИ на всички инвеститори и най-вече на Даниелчо и Руменчо, ама не ми изглежда нещата да отидат на добре....


R.I.P. на бизнеса
 
Поредните крипто ентусиасти, прилича ми на офлайн ICO схема ;) По-добре с тези пари, които ги искате да си купя крипто.
 
Като гледам сайта не работи, явно проекта е пропаднал и инвеститорите (ако има такива) са изгорели..
 

Горе