Кажете някой сайт за хубави безплатни WP теми

От: Кажете някой сайт за хубави безплатни WP теми

http://www.themegrade.com/ - този сайт знам - огромна база данни, според мен ги и проверяват, когато ги качват, а и са само от студия, занимаващи се с изработката на шаблони.
 
От: Кажете някой сайт за хубави безплатни WP теми

Нещо не успях да си избера от тях...

Не съм ги гледал подробно, само набързо, но са хубави според мен, когато имам време ще си избера някоя и ще си я направя според моите си изисквания.
А в този случай, че нищо не си избрал - тогава ако разбираш, влизай тук, избираш някоя лека тема и почваш да я променяш както искаш. Почти сигурно е, че ако чакаш нещо наготово няма да намериш никога.
 
От: Кажете някой сайт за хубави безплатни WP теми

Какво всъщност е хубава WP тема?
Изгледала съм доста сайтове предлагащи безплатни, хубави, най-хубави шаблони за WP...
Като се игнорира атрактивния вид/графичното оформление/ на една тема, тя си е съвсем стандартна тема. Наистина има по-впечатляващи дизайни, но аз предпочитам сама да си ги рисувам според тематиката на сайта и, това общо взето не ме вълнува. Някоя пък по-раздвижена с интересно разположение и екстри, рядко проработва. Това, което раздвижва и прави ефектни темите са допълнителните джажди.
Така, че според мен трябва да се знае, каква е спецификата на сайта и според него да се подбере разположение, цветова палитра, джажди.
Затова най-добрите теми са тези, които човек сам си направи. Разбира се не всеки може. Аз примерно съм дизайнер и като трябва да се пипне нещо по програмирането се затруднявам. Тези, които са програмисти пък не могат да си направят атрактивен вид на фона, главата, елементите.
Предлагам помощ по дизайна на хора, разбиращи от програмиране, срещу помощ в програмирането.

Но ето няколко сайта темплейти:
http://www.templategator.net/search/label/WordPress Theme?max-results=6
http://www.wpdaddy.com/category/business
http://www.freewpthemes.net/wordpress-themes/

Имам текстов файл на който си съхранявам всичко, интересно за WP, което видя докато търся ресурси, плъгини, джажди, теми... Някой ако иска мога да му го пратя, може да си намери нещо полезно.
 
Последно редактирано:
От: Кажете някой сайт за хубави безплатни WP теми

Благодаря на всички вече си намерих тема,това не пречи да продължавате да пишете в темата да четат другите потребители които се интересуват :)
 

Горе