Кажете прилича ли на сайт моя първи сайт

adi

Well-Known Member
Вчера го направих моя аматьорски сайт.
Още е само идеен проект
Но ако чуя някоя и друга хубава дума от вас ще се постарая по вече.
На някои хора тук мнението вече го знам.
Моля кажете честно какво мислите.
==================
http://realreturns.bravehost.com

Благодаря предварително!
 
Последно редактирано:
Ами то такава ми е идеята да има само реферал банери и описание на програмата.
 
adelina каза:
Вчера го направих моя аматьорски сайт.
Още е само идеен проект
Но ако чуя някоя и друга хубава дума от вас ще се постарая по вече.
На някои хора тук мнението вече го знам.
Моля кажете честно какво мислите.

http://realreturns.bravehost.com


Благодаря предварително!

Здравей, Поздравления за твоя първи сайт. първо искам да ти кажа че ако чуеш хубави думи няма да се постараеш повече. напротив. Аз ще бъда доста критичен но се надявам да е за добро. Защото човек се учи от грешките си.
ето и моето мнение.
1. Ако ми беше малко по бавна интернет скороста и не отдврях сайта за да го видя ид а дам мнението си, щях да съм го затворил още докато видя че поча да се зареждат реклами на Гугъл и то най отгоре. Най горе човек очаква да види за какво иде реч в сайта.
2. Хората в интернет търсят информация. В твоят сайт няма съдаржание и трудно би задържал посетител повече от 5 сек. Направи нещо с което да накараш посетителя да се задържи в сайта.
3. И тъй като липсва съдаржание а основно има линкове на Гъгъл няма много да му се понравиш. Говоря за класиране и индексиране
4. как се казва сайта ти. Какво е името на сайта? (не питам за УРЛ-то). По нищо не се разбира за какво е сайта? А само че сме добре дошли. ама къде? Хората трябва да запомнят нещо от сайта ти за да го потърсят и да се върнат отново. Обикновено това става с лесно УРЛ. А при теб и това го няма.
5. Не видях никакви мета тагове освен Title. Който предполагам не си писала ти а нещо е генериран автоматично и просто не върши работа
6. Не забравяй първия закон на Гъгъл ( и най важния). А той е: Правете сайтоиве за хората. (Make pages for users, not for search engines.)
7. В крайна сметка за какво е сайта?

Надявам се не си ми се разсърдила :(. Защото нали каза да кажем чесно какво мислим?
 
E-Business каза:
7. В крайна сметка за какво е сайта?

Надявам се не си ми се разсърдила :(. Защото нали каза да кажем чесно какво мислим?


За моите афилиейт програми .
Искам хората да видят какви програми ползвам аз.

Не очаквам да ми ръкопляскате .
Знам колко много неща не зная .
И понякога ми е доста трудно да чета форума
сякаш е писано на патагонски.
Да искам само честни мнения
Разбира се че няма да се сърдя.Даже се радвам че някой си прави труда да коментира .
 
Съветвам те да си хостваш сайта някаде другаде,първата причина е че е прекалено бавен,а втората е че първия месец не ти слагат никакви рекламни банери,но след това започват да ти пълнят най-горната и долната част на сайта с свой рекламни линкове,форуми и други(това се отнася само за безплатния хостинг,който ползвах няколко месеца и се отказах).
 
благодаря miro90!

помислих си че като е безплатен хостинга на всякъде е едно и също и затова реших да пробвам първия който ми попадна
и на мен не ми хареса че ми слагат реклами от Google
и че е бавен бавен е ама пък предлагат разни web tools
най лесното нещо е да изтрия сайта
 
какви туулс ти трябват за да си покажеш афилиеит програмите?А като е само за това поне даи някакво мнение за тези програми - кои наи ти харесват ,защо, плюсове ,минуси и т.н. и ето ти нещо дето става да се чете от хора :D .Успех
 
ioio каза:
ААА видях че имало някаво обяснение , но представи си щом не го видях от първия път колко ясно си го направила.Поне малко го отдели и удебели това "защо е номер 1"

Здравей ioio,
Случайно погледнах сайта ти. Успех за начинанието и хубавия сайт. Може ли един малък съвет препоръка. Някъде бях чел следния полезен съвет. Първата страница на всеки сайт, трябва да изглежда така, че ако човек я погледне от разстояние от което не може да прочете текста - пак да разбере какво се продава на сайта. В точно този момент ако някой погледне сайта (монитора) от 4 метра - познай какво би предположил че продаваш? ЕЛХИ. На главната си страница имаш 1 обувка (даже не е чифт :), 1 дядо мраз и 2 елхи. Просто го приеми като съвет. Важно е!
 
Благодаря за съвета наистина е добър.Обаче 95% от посетителите са жени и тях молятисе това ги кефи :shock: .Абе шашава работа.Иначе преди си имаше обувка и след нова година пак ще си има.
 
Благодаря на всички за отделеното време и конструктивните критики!
Весело посрещане на Новата Година !
 
Lu13et0g каза:
не ме радва, ама хич
... :(
Бате, като не те радва - поне се обоснови защо не ти харесва. И аз не се кефя на такива коментари, но няма да ти кажа защо, надявам се сам да се сети. Аз съм повече от сигурен че по сърфовете на които цъкаш, няма да намериш по-добър, като изключиме трафик ексчейндж системите, които са сайтове на фирми. Там е трагедия.

:wink:
 
Аз спрях да се занимавам с него защото ме дразнят рекламите на гогъл и май няма начин да ги махна . Гогъл го е намерил вече 5 пъти през януари само заради тази тема тук -сигурна съм защото на друго място не съм слагала линка.
Сега намерих два други безплатни хостинга без реклами с спанели като този http://www.predpriemach.com/viewtopic.php?t=2726#27914
На който му трябват такива:
http://www.websitesnetwork.com/
http://www.000webhost.com/- на този афилиейт програмата им плащат по $5 for each signup whichs stays active for at least 30 days.
 
BRAIN_PAIN каза:
Защо не ползваш Http://awardspace.com или http://freehostia.com ? Или дори някой български като http://host-bg.info или http://free.bg?
Може и тях още не съм се преориентирала
Аз лично си търся хостинг който да не ми слага реклами или банери на сайта и да има безплатен план разбира се защото мисля че за начинаещи така е най добре поне докато се свикне .
Видях че не българските хостинги които си ми препоръчал имат форуми и това е добре защото там може би ще намеря сайтове които се хостват чрез тях.
Благодаря ще ги разгледам.
 
Ами всички предложения които съм написал нямат реклами и банери :) И имат безплатни планове :)
 

Горе