Кажете ся как да печеля в сайта ми има доста трафик.. ?

iasen_h

Member
Ся аре кажете какво мога да направя с този сайт www.punkd.info сайта има над 700 уникални посещения стигат и над 1000 дори ... сложил съм гуугле реклами но не сам мнгоо доволен по 0.50-1 долар на ден или повечко да вадя ... кажете какво друго кой сайт или фирма може да ми плаща за реклама в сайта ?не хостинг компаний само ... ? на кой да пиша .... предложете нещо ..
 
Сложна история бг трафик при това неплатежоспособен.... Афилиейт програми за продажба на продукти няма да станат... Адсенс по принцип е уиверсално средстство става за всичко защото сам се таргетира но в случая си недоволен... Истината е че незнам какво да правиш освен да пробваш да повишиш цтр.

С таргетиран западен трафик (платежоспособен) е съвсем друго 6000-10000 уникални на месец може да ти изкарат $$$$ ние затова сме се ориентирали да развиваме сайтове с хербал афилиейт програми -> продукти в ниши с голям потенциал + вискоки комисони ....

Ако проекта се самоиздържа остависи си го и си пусни още един в друга ниша
 
Ами първо я преведи на английски :) Пък после гуугле като те индексират отново ще ти излизат резултатите и на английски :)
Слагаш две знаменца бг и ен и така всеки ще си избира който език го кефи :) И ще имаш много повече потребители :)
 
Според мен е много по-лесно да направиш нещо такова на англи8иски от колкото на български. Преведи сайта, оправи малко дизайна и се обади 8) Такъв тип игри са много зарибяващи и имат доста фенове....
 
Митака каза:
А как се купува хляб няма ли да питаш? :roll:
:) Няма начин да не ми направи впечатление, мнението ти. :)

А по темата: Незнам дали някоя аффилиейт програма ще конвертира, да не кажа всички тук. Трафика ти е геймърски, а аз съм почнал да се зарибявам по компютрите от игрите и чатовете, даже сега всичко което правя свързано с интернет рекламата, онлайн маркетинга го възприемам като джитка. Това е хубавото - хем се забавляваш хем ти носи кеш.

Иначе Бг трафика е малко неблагоприятен за афилиет програми, освен ако няма някой фри триал. :) Успехи.
:wink:
 

Горе