Каква да е информацията в about на сайта ви?

Federal

Active Member
Поглеждам от време на време сайтовете на уебдизайнерски фирми. И чета едно и също "Ние сме най бързо развиващата..." или "Млад и амбициозен екип...".
Това не е ли малко изтъркано. Коя организация в България определя кой да е най...? Погледнах няколко полски, немски и итлиански сайтове на производители. Съвсем семпло е отбелязано "Компанията стартира през 1998 година. Участва на международното изложение в .... тази и тази дата. Печели I награда от...еди къде си. Извън креативността, about не е ли една визитна картичка на сайта или място, в което всеки се обевява за първи?
 
От: Каква да е информацията в about на сайта ви?

Прав си. И аз съм се чудел, толкова ли е сложно да вкараш малко креативност?
Като са млад и амбициозен екип (което звучи като правили сме 3-4 сайта на познати, но имаме амбиции най-накрая да изкараме някой лев), не може ли просто да сложат членовете на екипа и техните умения и постижения например.
Това е като при CVто.
Като няма какви умения да напишеш, пишеш "комуникационни умения и умения за работа в екип...", колкото да не е празно полето.
 
От: Каква да е информацията в about на сайта ви?

Това е за бизнес мисля. Не само "пиша статии и превеждам", а може да е "попълвам подходяща обща информация за сайта ви!".
 

Горе