Какви услуги предлагам?

V.Andreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
61   0   0
Какви флаш услуги предлагам?

Здравейте,

Какви услуги предлагам, можете да видите : тук
Имам много повече опит и проекти от колкото можете да видите в сайта които съм споделил, поради тази причина, ако имате въпрос или искате да видите нещо друго, пишете.

Категории :

Анимация - Банер - Бутон - Видео ефект - Видео плеър - Визитка - Време - Галерия - Интро - Игрa - Карта - Картина - Картичка - Книга - Контакт форма - Лого - Меню - Музикален плеър - Снимка - Сайт - Флаер и други.

50% намаление за всички видове банери !

Получавате коректно отношение, кратки срокове и продукт които да Ви харесва.

Имам доста стари теми, исках да вдигна някоя от тях, но не ми позволяват правилата на форума и затова правя тази.

Последно редактирано:
От: Какви услуги предлагам?

Сложи си в заглавието на темата или поне в съдържанието имената на някои от услугите, които предлагаш. В момента единственият начин да се разберат услугите е да се посети линкът и от гледна точка на оптимизация темата е напълно трагична. Утре ще потъне надолу и никой няма да погледне повече в нея, защото не съдържа почти никаква информация. В смисъл, ако някой тръгне да търси услуги като твоите, няма да може да те намери, което би било жалко и за двете страни.

Сложи си в заглавието на темата или поне в съдържанието имената на някои от услугите, които предлагаш. В момента единственият начин да се разберат услугите е да се посети линкът и от гледна точка на оптимизация темата е напълно трагична. Утре ще потъне надолу и никой няма да погледне повече в нея, защото не съдържа почти никаква информация. В смисъл, ако някой тръгне да търси услуги като твоите, няма да може да те намери, което би било жалко и за двете страни.

Благодаря за съвета, определено е доста полезен.
Не бях се замислял за оптимизацията на темата.
Имаш реп от мен.

• Like
Реакции: Test

Коректен човек и добър професионалист. Работехме по 2 проекта. Справи се според изискванията, които имах.

Много точен и коректен човек,работи на професионално ниво,а цените му са достъпни за всеки!

Искам малко да кача темата. Благодаря за повторното внимание колеги.

Горе