Какво е хубаво да знае за СЕО и не само един уебмастър за да се справи сам

coolice

Owner
Много добра тема от ilianskim и bgkulinar описват се всички основни уениия от които е хубаво да разбирате за да правите всичко сами разбирасе не е задължително да можете абсолютно всичко от началото важното е да имате желание да се научите и да отелите време за това а когато имате сериозен проблем винаги можете да прибенгнете до услугите на някои фриласнър специалист в дадената област.... или да работите с партньор /и които рабират от неща които вие не

http://www.princrease.com/forum/viewthread.php?forum_id=11&thread_id=87


ще ви трябват и умения в маркетинга и конверситята но и те се научават с времето а и да незабравяме че добрите афилиейт програми дават темплейти при които е било помислено за тези неща ( незабравяите само че винаги може да се направи по добре)

и последно за да не се повтарям Писането на контент ако не можете сами като написах по горе ползваите услугите нанякои фрилансър :)

пп не е нужно да знае
 
Последно редактирано от модератор:
Мерси батка постарали сме се, но това далеч не е всичко което трябва да се може, но все пак е някаква обща представа :) сещам се за една реклама цитирам по памет:
"Не става само с яденЕЕЕ, трябва и АкЪЪл" :)
 
е ясно че не е абослютно всичко...... то почти никои не е човека фирма един екип винаги е по силен от сам човек стига да е правилно структутриан и достатъчно мотивиран (участието ни в сео контест 2008 е пример за мотивацията) аз на първата среща на сео форума го формулирах ;) съвсем ясно ако висчки знаехме всичко щяхме да сме паркирали отвън скъпите коли и да се гледаме умно и да си мълчим... защото никои няма да може да каже нещо ново което другите незнаят ;)
 
И аз искам да искоментирам темата, защото наистина е готина.:)

Екипа е много по-силна единица от един перасонаж в която и да е среда. Даже и да си компетентен трябва да разпределиш и времето, което обикновенно не стига ако си разпръснат на много места с много работа.

Умелото използване на всичко написано гарантира не само добро справяне с нещата като цяло, но и бъдещи резултати. Дано темата да стене изчерпателна от мнения..:)

Успехи.
 
кавичките на тайна иначе ми се иска среща на форумите :) но ще трябва доста да поработим и да извадим доста големи... сайтове в трудните ниши
 

Прикачени файлове

  • lamboghini.jpg
    lamboghini.jpg
    24.4 KB · Преглеждания: 25
то бира бира ама пари трябват просто без пари...

@coolice аз позволих ли ти да ми снимаш колите? :lol:

или това е снимка от последната среща на форума ? :D
 
В статията е пропуснато нещо, което според мен е много важно и задължително трябва да се познава от хората които се занимават със SEO - нарича се HTTP. Ама явно на гурутата не им е необходимо ...
 

Горе