Какво мислите за моето блогче

От: Какво мислите за моето блогче

глупости, какво му е на инфо домейна - класира се също като другите, това са някакви ш*бани митове, че инфото било по-спамерски домейн защото бил по-евтин

колкото до блога ти:
- тематика : всичко за всички? "най-интересните страници от интернет пространството" такива сайтове има и това са букмарк сайтовете. Да ти предлагаш нещо като ревю на сайтовете ама няма някаква обща насока сайтовете са просто "интересни" ама за кого, на мен нито един от представените не ми е интересен и не виждам за какво да се връщам. Не се засягай - така мислят и по-голяма част от потребителите.
- сложи малко картинки де то с тая мъртвешката тема направо като сайт на погребално бюро изглежда. черното по принцип отива на всичко освен на уебсайтовете
- ясно че си още в разработка ама махни тия англ текстове
- оная секция мета я разкарай от там - само теб те интересува логина


за мен нямаш тематика - целиш се във цялата интернет аудитория, става като манджа с грозде. избери една насока и я следвай, ако искаш да пишеш за всичко и това не е проблем ама не пиши сухарски ревюта тип преглед на книга а го дай малко по-свежарско, вкарай собствен стил

Успех с блогчето
 
От: Какво мислите за моето блогче

Мерси , начинаещ съм в блогването .Тематика трудно избирам , особенно за уеб сайтове.Ще направя каквото ми е по силите , мерси за коментарите.
 
От: Какво мислите за моето блогче

успех и упорита работа ти желая. info домейнът няма да е от значение ако другото е на отлично ниво
 
От: Какво мислите за моето блогче

Не кършете ентусиазма на човека с категоричност, нека опита пък каквото стане. По отношение на тематика със сигурност ще откриеш човека с добрите предложения, ако го търсиш разбира се. Успех!
 
От: Какво мислите за моето блогче

шшшш bogazka-та човека иска ревю и го получава. Каква е ползата от ревю, което го величае като в поема на Джагаров, а и katsarov има достатъчно мозък в главата си за да прецени дали въобще да ми чете мнението.

ти май само трупаш мнения, а?
 
От: Какво мислите за моето блогче

BullBlogger позна, че трупам мнения, но считам че в това няма нищо лошо. Със сигурност твоето професионално мнение е важно за katsarov и той ще го зачете, ако реши разбира се. Лек ден ти желая и съм на мнение, че малко колегиалност и зачитане на другия ще са ни от особена полза. Приятно ми е за в бъдеще - bogazka.
 
Последно редактирано:
От: Какво мислите за моето блогче

BullBlogger позна, че трупам мнения

поне го правиш елегантно, приятно прекарване във форума
 
От: Какво мислите за моето блогче

Препоръчвам да направиш заглавията описателни, така можеш да хванеш читатели от търсачките. Ако някой търси сайта по име в търсачката нали се сещаш какъв е шансът да се класираш преди него.
 

Горе