Какво мислите за Sbi!

danb1

New Member
Здравеите! Какво мислите за саит селл, смятате ли че са добра алтернатива. Лично аз прочетох афф мастерс курс и мми се стори много добър, ако някои има опит и мнение моля да сподели :)
 
От: Какво мислите за Sbi!

Здравей,

аз има няколко сайта при тях и съм много доволна. Без тях никога нямаше да знам това, което знам за правенето на пари в Интернет (говоря за няколко хиляди долара на месец, а не за 100-200$) и оптимизацията за търсачки.

Според мен всеки, който сериозно иска да изкарва пари в Интернет трябва да има акаунт в SBI. Нещата, които съм научила от SBI съм описала на http://internet-dohodi.com

Ако решиш да се запишеш това е моя афилиейт линк :) http://sitesell.com/own-website.html.

Успех :)
 
Лошо няма от много години са в бизнеса :) даже и аз има сби акаунт :) но не правя пари с тях.... някога като стартирах се записах за доста неща да видя кое как ще потръгне :) просто другите неща тръгнаха по-добре
 
От: Какво мислите за Sbi!

Руми аз точно от твоита страница си изтеглих вапросните книги на Кен Евои и общо взето се зарибих да пробвам с тях таи като сам мн. слаб в СЕО и ХТМЛ, просто смятам да наблягам на контент, а като почна да влизам в час 6те се пробвам самостоятелно
Ssh_on годишен абонамент от 300$ и за тях ти дават туулс за прочване на кииуордс, програма с която да си направиш саита (на блокове няма нужда да знаеш ХТМЛ), и субмитват ти саита, и мисля 4е някво СЕО правят.. поправете ме ако греша..

:) Поздрави на всички :)
 
Последно редактирано:
Всъшност взимаш 75 долара да промотваш това за $300 което не е лоша оферта като и комисiони към допълнителни неща които един клиент поръчва... контрол панела на афилиейта е "ужас" аи пишат че изключват от афилиейт програмата ако през годината си под някакво средно ниво на продажбите (има едно учение в мениджмънта че сплашването работи по добре от стимулирането с бонуси но интернет е пълен с прекалено много бизнес опортюната от които да се изкарат много пари - че да ме юркат с някак ва мениджърска техника от втори курс :)) но дават полезно инфо фрии доклко... всеки си знае :)

danb1 ти продукта ли искаш да купуваш ? нямам мнение за него мисля че с малко четене на форума и използване на wordpress блог ще се справиш по добре отколкото с техният продукт :)

Руми ти наистина отдавна не беше влизала ще се радвам ако се наминаваш насам по четсто :)
 
От: Какво мислите за Sbi!

Здравей Coolice
да сега обмислям да купя продукта им за 300$. Основния + (така си мисля аз де) е че в краина сметка това ще е информационнен саит, т.е. няма да се ъпдеитва толкова често колкото примерно уордпресс блог, а монетаризирането ще е чрез афф. линкс и гоогле АДсенс, още се колебая..

Защото доколкото разбрах от форума за един блог е важно да има нови статии поне 1-2 пъти седмично, а за саита като станат 20 страници са му достатачни, така ли е в същност?

Поздрави :)
 
не е задължително но е желателно и сайта също да се ъпдеитва на една две седмици даже почесто протсто Г дава бонус на новия контент и вкарваш доста бързо таргетирани лонг теил посетители :)

иначе урдпреса може може да се ползва и като ЦМС с които да изградиш сайта ти а и има много плъгини които да ти помогнат в оптимизацията и не само има много темплеити а тези $300 може да ги ползваш за промоция на така сглобения сайт-блог :) или да се използват като капитал с които да си билднеш 10-20 афилиейт сайта ....
 
От: Какво мислите за Sbi!

Това звучи супер. Но остава вапроса за СЕОто, правилните кииуордс и прочее. Coolice можеш ли да ми дадеш примери (линкове) на саит-блог изграден с Уордпресс.

би хеппи:)
 

Горе