Какво представляват всички тези афилиейт програми

stili_pmg

New Member
World Niche, More Niche, Click Bank ... какво представляват тези програми, от къде се свалят и как се процедира с тях, от различните теми на форума в никоя неможах да видя отговори на тези въпроси ;(
 
Re: Регистрация на Paypal акаунт?

Проверени Афилиейт Програми

Какво е Affiliate Marketing - Как се изкарват пари със сайт

Как Да Печеля Пари Чрез Афилиейт Програмите (Affiliates)???

Как да си докарваме достатъчно пари от Интернет

не се сваля салгаш реклама на сайта си и пчелиш коимисионна ако нако кликне на банера и си купи нещо от сайт на рекламодателя най просто обяснено
 
Последно редактирано от модератор:
От: Регистрация на Paypal акаунт?

Знам, че вече ставам нахален, ама сме българи все пак :lol: реших да започна с ClickBank.

Payee Name:* - какво е това (при регистрацията)
Street / PO Box:* - какво трябва да напиша тук (улицата или ...?)

Следващата стъпка след регистрирането е:
"Search the ClickBank marketplace for products to promote." какво да правя тук?
"Incorporate our simple hoplink into your marketing campaign." какво е това?
и последното:
"Earn commission on every sale, plus extended commissions on recurring billing products."
 
От: Какво представляват всички тези афилиейт програми

Отдели време за проучаването й. Не ми се вярва някой да седи и да отговаря на всеки твой въпрос, който би могъл да се отговори с някое друго прочетено изречение. Повечето афилиейт програми имат собствени HELP секции, така улесняват webmaster-ите с бързо ориентиране в нещата. :)

Първото е името на което ще се плаща, второто е адреса - улиза и тук не работиме с бокс кутии. :) Или поне не съм виждал някой да ползва това за адрес.
Другото е взимане на линкове от съответните мершанти. всеки от тях има условия и превилегии спрямо един друг. Тук пак трябва да се прочете. :) Успехи и дано да се ориентираш бързо в обстановката - ако не - винаги може да попрочетеш още някои неща от форума, които са свързани малко или много с проблема ти.:)
 
От: Какво представляват всички тези афилиейт програми

Преведено на български affiliate означава присъединявам се сдружавам се , ставам филиал на някого и т.н.
Какво представлява и как работи дадена програма сам ще разбереш с времето .
Сигурно е че само с това че си се регистрирал в която и да е от тези програми няма да спечелиш нищо . Хубавото е че това са безплатни възможности , но е нужно време , яка работа , търпение и знания за да има някакъв резултат накрая , което е индивидуално и зависи изцяло от теб. Чети съветите в самите програми, но не вярвай на всичко . Като за начало чети този форум и ще намериш отговори на много от въпросите си.
 
Последно редактирано:
Залягай здраво над английския, защото афилиейт маркетинг без английски не става :) От личен опит ще ти кажа да го караш по-спокойно и да отделиш време да прочетеш темите из форума, особено като си начинаещ. Регистриране в афилиейт програми е най-лесната работа, първо гледай останалите неща да са ти ясни и да имаш някаква стратегия / план на действие. Ще са ти нужни познания на средно ниво по Html, Php и английски, за да можеш да започнеш онлайн бизнес.
 

Горе